2020-07-13 09:25

GIMNASTICĂ. Larisa Iordache, dezamăgită rău că nu a luat aurul la Mondial

 |  18:44
GIMNASTICĂ. Larisa Iordache, dezamăgită rău că nu a luat aurul la Mondial

Florentin Dincă

Revenită ieri în ţară, gimnasta Larisa Iordache s-a declarat dezamăgită de faptul că nu a reuşit să obţină decât medaliile de argint la individual compus şi sol, la Campionatele Mondiale de gimnastică, desfăşurate la Nanning (China).

“Sunt mulţumită şi fericită, dar îmi doream mai mult de la mine, pentru că sunt convinsă că puteam să obţin mai mult, adică aurul mondial. Toate medaliile sunt importante pentru mine, însă mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. Îmi pare nespus de rău că nu a fost medalie de aur. Din păcate, a fost un moment de neatenţie la bârnă, iar asta m-a costat medalia de aur. Am fost tare dezamăgită de mine şi sunt în continuare, însă sper ca pe viitor să fiu mult mai atentă”, a spus Larisa Iordache.

Medaliata de la Nanning a vorbit şi despre locul 4 obţinut de România în concursul pe echipe: “Este un bonus pentru noi pentru că am pornit cu o echipă nouă. Fetele au dat tot ce au putut din ele. Le-am văzut optimiste şi s-au încurajat, mă bucur că am făcut parte din această echipă pentru că a fost foarte frumos pentru mine să fiu cea mai experimentată dintre ele”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE