2020-07-05 05:01

JO RIO: Marian Drăgulescu s-a calificat în finala la sărituri

 |  09:03
JO RIO: Marian Drăgulescu s-a calificat în finala la sărituri

Vești bune de la Rio. Gimnastul Marian Drăgulescu s-a calificat în finala la sărituri la Jocurile Olimpice de la Rio, însă a ratat accederea în ultimul act la sol.

Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sărituri cu nota de 15.283, a treia notă din concurs obținută și de alți trei gimnaști. De asemenea, Andrei Muntean s-a calificat în finală la paralele, nu însă și la individual compus.

Marian Drăgulescu nu a prins finala de la sol, după două ratări la acest aparat. Epuizat la finalul evoluției, fostul multiplu campion mondial a fost notat cu 12.800. La același aparat, Andrei Muntean a obținut 13.733, informează Mediafax.

Drăgulescu a început concursul cu o evoluție la bară fixă, aparat la care a primit nota 12.133, iar celălalt gimnast român prezent la Jocurile Olimpice de la Rio, Andrei Muntean, a obținut 13.833.

De asemenea, Andrei Muntean a obținut calificarea în finala de la paralele. Chiar dacă nu s-a calificat în finala la individual compus, Andrei Muntean va mai concura la competiția din Brazilia, în finala de la paralele, unde a primit nota 15.466.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE