2020-07-11 09:54

Junioarele de la gimnastică artistică vor evolua în prima zi a Campionatului de la Sofia

 |  09:07
Junioarele de la gimnastică artistică vor evolua în prima zi a Campionatului de la Sofia

România va fi reprezentată la Campionatele Europene de gimnastică artistică feminină de la Sofia de echipa de junioare. Campionatul se va desfășura în perioada 14-18 mai. Româncele vor evolua din prima zi de concurs.

Echipa României, campioană europeană, este compusă din Laura Jurcă, Andreea Iridon, Andra Stoica, Anda Butuc, Andreea Ciurusniuc. Antrenori sunt Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan și Adela Popa. Dincolo de medalii, fetele au ca miză calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret, unde Europa are o cotă de 19 locuri.

Sunt două junioare de la care se așteaptă ceva mai mult: Laura Jurcă și Andreea Iridon, care concurează și pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, a declarat, Emanuel Fântâneanu, ofițerul de presă al Federației Române de Gimnastică. Alături de ele, vor evolua Andra Stoica, Anda Butuc, Andreea Ciurusniuc, care alcătuiesc o echipă competitivă ce dispune de capacitatea necesară să se bată pentru medalii, crede el.

Româncele evoluează alături de sportivele din Rusia, Germania, Marea Britanie, Franța, Olanda, Ucraina și Italia, în subdiviziunea a 4-a, care va debuta la ora 17,30.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE