2020-04-05 14:54

Larisa Iordache și Cătălina Ponor, competiție pentru Olimpiada de la Rio

 |  22:25
Larisa Iordache și Cătălina Ponor, competiție pentru Olimpiada de la Rio

Preşedintele Federaţiei Române de Gimastică, Adrian Stoica, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Larisa Iordache şi Cătălina Ponor vor concura pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio, informează Digi Sport.

„O decizie nu se poate lua acum. Am avut o discuţie cu ele şi va fi un concurs între ele, pentru a demonstra cine are mai mari şanse de a reprezenta România mai bine la Jocurile Olimpice. Fetele vor participa la nişte concursuri, pentru a fi evaluate şi de arbitri neutri, nu e un proces simplu. Fiecare dintre cele două are bastonul de mareşal. Fiecare dintre cele două îşi doreşte să fie cea mai bună şi acesta e un avantaj pentru rezultatul nostru la Rio”, a declarat Stoica, citat dcnews.ro.

Ponor şi Iordache sunt de acord cu propunerea federaţiei, pe care o consideră productivă.

„Este o concurenţă normală. Eu cu Larisa oricum ne încurajam una pe alta, iar cine o să fie cea mai bună o să plece mai departe. Ne-am fi dorit amândouă să fim acolo şi ne-am fi dorit foarte mult să ne putem încuraja şi susţine personal la Rio, însă dacă aşa este legea, nu avem ce să facem. Am luptat pentru echipă şi pentru acest loc cu echipa la Olimpiadă. Însă dacă ea va fi mai bună, s-o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, să rămână sănătoasă şi să poată aduce o medalie României”, a precizat Ponor, triplă campioană olimpică în 2004, la Atena.

„Este o luptă de echipă, pentru că ne încurajăm reciproc, suntem alături una de cealaltă. Sperăm să fim sănătoase şi cred că orice este posibil”, a completat Larisa Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE