2020-07-13 08:17

Loturile de gimnastică ale României decolează spre Glasgow

 |  08:22
Loturile de gimnastică ale României decolează spre Glasgow

Florentin Dincă

A 46-a ediție a Campionatului Mondial de Gimnastică debutează pe 23 octombrie la Glasgow. Cu mai puțin de o săptămână înainte de start, loturile feminin și masculin ale României vor decola sâmbătă, ora 18.00, spre metropola scoțiană.

La CM vor fi decise și cele dintâi echipe calificate la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Primele opt echipe din calificări (masculin și feminin), vor obține biletele pentru Olimpiadă, în timp ce echipele clasate pe locurile 9-16 vor concura ulterior, în aprilie anul viitor, pentru ultimele patru locuri disponibile la JO, potrivit Agerpres. Pe de altă parte, medaliații la individual compus vor obține calificarea directă la JO, dacă echipele țărilor lor nu s-au calificat deja.

LOT FEMININ: Larisa Iordache, Diana Bulimar, Anamaria Ocolișan, Andreea Iridon, Laura Jurca și Silvia Zarzu, iar Andreea Munteanu este rezervă. Antrenori: Lucian Sandu, Cristian Moldovan și Lăcrămioara Moldovan.

LOT MASCULIN: Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Bățagă, Andrei Ursache, Laurențiu Nistor, Andrei Groza fiind rezervă. Antrenori: Ioan Suciu, Vasile Vug și Ștefan Gall.  

Delegația țării noastre la Glasgow este condusă de șeful federeației de gimnastică, Adrian Stoica, și din ea mai fac parte arbitrii Raluca Bugner, Dan Grecu și Eugen Cățean, dar și Anca Grigoraș, delegatul FIG.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE