2020-04-05 17:40

Marian Drăgulescu, medalie de argint la Campionatele Europene de la Berna

 |  14:29
Marian Drăgulescu, medalie de argint la Campionatele Europene de la Berna

Gimnastul Marian Drăgulescu, legitimat la CSA Steaua București, a câștigat medalia de argint în finala de la sol a Campionatelor Europene de gimnastică artistică masculină de la Berna (Elveția), notează ProSport.

Drăgulescu a cucerit medalia de argint cu o notă de 15.333. Aurul i-a revenit rusului Nikita Nagornyy, cu 15.566, iar bronzul, israelianului Alexander Shatilov, cu 15.300. Drăgulescu (35 de ani) a intrat al șaptelea în finala de la sol și a avut un exercițiu cu o dificultate de 6.800.

Pentru sportivul român, medalia de la sol a fost a 15-a câștigată în carieră la Campionatele Europene, potrivit sursei citate. Palmaresul său continental este impresionant: 9 aur - 4 argint - 2 bronz.

Marian Drăgulescu este calificat și la Jocurile Olimpice de vară la Rio de Janeiro (Brazilia), grație medaliei de argint pe care a cucerit-o la sărituri, la Mondialele din acest an. Drăgulescu a fost vicecampion olimpic în 2004, la Atena, tot la sol.

Drăgulescu mai este calificat și în finala de la sărituri a Campionatelor Europene de gimnastică artistică masculină de la Berna, programată pentru ora 13:15 (ora României). De asemenea, România mai are doi reprezentanți în finala de la paralele, Marius Berbecar și Andrei Muntean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE