2020-04-06 22:16

Marian Drăgulescu sare la gâtul Simonei Halep, în apărarea Cătălinei Ponor

 |  13:45
Marian Drăgulescu sare la gâtul Simonei Halep, în apărarea Cătălinei Ponor

După ce Simona Halep a declarat că spera că ea sau Cristina Neagu să ducă drapelul Românie la Olimpiada de la Rio, gimnastul Marian Drăgulescu sare în apărarea colegei sale, Cătălina Ponor, într-o postare pe pagina lui de Facebook.

”Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este tripla campioana olimpica, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei.

Citez Simona Halep " Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată. O felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio " ( Mediafax)

Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România. Îți sugerez Simona să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene. Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții!

Părerea mea...Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!” scrie Marian Drăgulescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-08

In legatura cu acest articol...

Preşedintele COSR: Cătălina Ponor, portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice

Onor pentru Ponor. Cătălina a cucerit două medalii la Campionatele Europene de la Berna
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE