2020-01-27 05:22

Octavian Bellu, despre ratarea calificărilor la Jocurile Olimpice: Dacă se doreşte neapărat un ţap ispăşitor, mă ofer eu

 |  10:00
Octavian Bellu, despre ratarea calificărilor la Jocurile Olimpice: Dacă se doreşte neapărat un ţap ispăşitor, mă ofer eu

Octavian Bellu a declarat, luni, că se aştepta ca gimnastele să rateze calificarea la Jocurile Olimpice. Acesta a ţinut să precizeze că dacă se doreşte neapărat un ţap ispăşitor, se oferă el.

"Dacă se doreşte neapărat un ţap ispăşitor, mă ofer eu. Indiferent cum priveşti situaţia tot Bellu şi Bitang sunt vinovaţi. Rezultatul era previzibil. Aceste fetiţe care trebuiau să-şi depăşească limitele au mers accidentate, cu infiltraţii, accidentări mai vechi iar altele reveneau după pauze mai vechi. Cătălina Ponor a ajutat cât a putut. Eu zic din 2000, de la Atlanta, că lucrurile se vor stinge. Şi la Atlanta am fost la limită. În 2012, la Londra, dacă nu se întorceau Cătălina şi Sandra, lucrurile stăteau la fel de prost", a afirmat Octavian Bellu, potrivit Mediafax. 

Octavian Bellu a ţinut să precizeze că dacă nu se va schimba ceva, o să fie şi mai rău.

"Am semne de întrebare în ceea ce priveşte fetele care ajung la lot. Eu am impresia că nu-şi doresc să facă performanţă, că nu le place acest sport. Eu nu pot să dau sfaturi. Acum sunt în afara fenomenului. Alături de Mariana Bitang am vrut să dau o mână de ajutor, dar nu am avut pe cine ajuta. Nu poţi să merg la infinit cu nişte fetiţe care sunt la lot doar pentru că au vârsta. Şcoala românească de gimnastică există, dar dacă nu se va schimba ceva o să fie şi mai rău. Să sperăm că am învăţat ceva din această experienţă”, a afirmat Octavian Bellu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE