2020-04-06 21:37

PERFORMANȚĂ la gimnastică: Ponor și Iordache, în finala de la bârnă

 |  22:36
PERFORMANȚĂ la gimnastică: Ponor și Iordache, în finala de la bârnă

Cătălina Ponor și Larisa Iordache s-au calificat astăzi în finala de la bârnă a Campionatelor Europene PETROM. Micuțele Olivia Cîmpian și Ioana Crișan s-au calificat și ele în proba de individual compus. Inițial, Cătălina Ponor obținuse notă de calificare și la sol, dar ulterior i s-a recalculat nota și a pierdut finala.

Cătălina Ponor a obținut 14.066 la bârnă, notă cu care s-a calificat în finala acestui aparat de la Campionatele Europene PETROM de la Cluj Napoca. Inițial, Cătălina Ponor se calificase și la sol, unde fusese notată cu 13.566, numai că ulterior i s-a recalculat nota la 13.066, ceea ce a scos-o dintre finalistele de la acest aparat, potrivit corespondentului TVR Costin Deșliu.

Larisa Iordache merge în finala de la bârnă după evoluția de astăzi, notată cu 14.566, prima notă în concurs. Ea a ratat însă finala de la paralele.

Micuțele Olivia Cîmpian și Ioana Crișan s-au calificat și ele în finala de la individual compus, de pe locurile 26, respectiv 29, finală care va avea loc mâine.

Fetele noastre se alătură astfel lui Marian Drăgulescu, care ieri a reușit calificarea la două aparate: sol și sărituri.

Mâine, Campionatele Europene de la Cluj-Napoca continuă cu finala de individual compus masculin (între orele 13,00—15,45), urmată de cea de individual compus feminin (între orele 17,30-19,30).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-04-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE