2020-08-09 20:31

Președintele COSR: Era mai bine ca Octavian Bellu să fie alături de echipă la turneul de calificare la JO

 |  12:59
Președintele COSR: Era mai bine ca Octavian Bellu să fie alături de echipă la turneul de calificare la JO

Președintele COSR, Alin Petrache, a declarat, sâmbătă, că era mult mai bine ca Octavian Bellu să fie alături de echipa feminină de gimnastică și la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (16-18 aprilie).

''Sperăm să se califice echipa de gimnastică. Gimnastica este pentru noi un sport foarte important pentru că a obținut cele mai multe medalii olimpice, canotajul la fel. Am văzut ieri că domnul Octavian Bellu și-a anunțat retragerea. Cred că era mult mai bine pentru sportivi, pentru mentalul lor, să fie alături de ei până când această echipă se califica. Iar după aceea putea să dea mai departe sarcinile către antrenorii care vor pleca acum. Dar eu am mare încredere în fete, îmi doresc să se califice', a afirmat șeful Comitetului Olimpic și Sportiv Român, transmite Agerpres.

Chestionat pe cine mizează pentru funcția de antrenor coordonator al echipei feminine după retragerea lui Octavian Bellu, Alin Petrache a spus: 'Nu mizăm noi, mizează Federația Română de Gimnastică. Noi am mizat pe Drăgulescu și Ponor (n.r. — ca sportivi), și iată că sunt două elemente de bază care au făcut diferența. Marian este singurul care s-a calificat, iar exercițiile făcute de Ponor ultima oară au arătat că este o mare campioană și că echipa va avea nevoie de ea'.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE