2020-07-11 10:56

Românca Sandra Izbaşa a renunţat la gimnastica de performanţă

 |  10:28
Românca Sandra Izbaşa a renunţat la gimnastica de performanţă

Sandra Izbaşa a anunţat că s-a retras din gimnastica de performanţă. Ea este în prezent coordonator de imagine al clubuluui sportiv Steaua şi afirmă că nu are „nicio intenţie” de a se reapuca de gimnastică.

„M-am lăsat de gimnastica de înaltă peformanță însă mai fac mișcare, dacă nu zilnic, măcar de trei ori pe săptămână, pentru că trebuie să mă mențin. Nu am nicio intenție de a mă reapuca în momentul de față pentru că mă simt bine cu ceea ce fac în momentul de față”, a spus Sandra Izbașa, potrivit Digi 24.

Sandra Izbaşa a început gimnastica la vârsta de patru ani. Ea a participat la primul concurs international în anul 2003, iar 2006 s-a remarcat la campionatele mondiale si europene.

La Europenele de la Volos a obţinut medalia de aur la sol, argint cu echipa şi bronz la bârnă. Totodată, Sandra Izbaşa  a câştigat medalia de bronz la individual compus şi argintul la bârnă, la Mondialele de la Aarhus.

Sandra Izbaşa a adunat de-a lungul carierei 27 de medalii obţinute la Europene, Mondiale şi Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea fiind de aur.

Pe lângă cele două medalii de aur câştigate la Jocurile Olimpice de la Londra în 2012, gimnasta româncă a cucerit titlul olimpic şi în 2008, la Beijing, unde, la fel ca în Marea Britanie, a câştigat şi un bronz cu echipa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE