2020-08-10 23:10

ALARMĂ la naţională. Cristina Neagu, şanse infime să joace la Campionatul Mondial

 |  13:31
ALARMĂ la naţională. Cristina Neagu, şanse infime să joace la Campionatul Mondial

Cele 22 de jucătoare convocate de Tomas Ryde s-au prezentat la acțiunea centralizată de la Cluj Napoca în vederea pregătirii Campionatului Mondial din Japonia. Marea absentă a fost Cristina Neagu, care se află în plin proces de recuperare după accidentarea urâtă la ligament suferită anul trecut.

Din păcate, liderul naţionalei este dărâmată psihic deoarece resimte dureri destul de mari la genunchiul operat, astfel că şansele ca ea să evolueze la turneul final tind spre zero. Sportiva a fost la un control amănunţit în Austria, dar nici doctorii de acolo nu au putut să-i spună de unde îi provin durerile.

”Genunchiul ei e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Este foarte supărată din această cauză.În acest moment sunt şanse sub 20% să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că important să fac asta”, a spus Tomas Ryde.

Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia se va desfăşura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie. România a fost repartizată în Grupa C, alături de Spania, Ungaria şi Muntenegru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE