2020-06-02 18:55

Alegere SURPRINZĂTOARE. Eliza Buceschi a SEMNAT contractul

 |  16:11
Alegere SURPRINZĂTOARE. Eliza Buceschi a SEMNAT contractul

Titular în echipa națională a României și al doilea golgheter al ultimei ediții a Campionatului European, Eliza Buceschi a luat o decizie suprinzătoare în privința viitorului său. Jucătoarea Coronei Brașov, monitorizată și ofertată de echipe din țară, dar mai ales din străinătate, a hotărât, surprinzător, să rămână la echipa de sub Tâmpa. Motivul principal care a determinat-o să semneze prelungirea contractului a fost „potenţialul Braşovului de a face performanţă, dar şi condiţiile oferite de Corona”. Conform unor surse din cadrul grupării brașovene, Buceschi era remunerată cu 5.000 de euro lunar, iar acum, coordonatorul echipei va primi o suplimentare a contractului cu încă 2.000 de euro lunar.

„Ne-am dorit foarte tare ca Eliza să rămână la Braşov, iar motivele sunt lesne de înţeles. Vorbim de o jucătoare cu experienţă, care şi-a demonstrat valoarea atât la echipa de club cât şi la echipa naţională. Faptul că ea a ales să aibă continuitate la Braşov înseamnă că apreciază munca noastră. Aportul ei este unul semnificativ şi ne bucurăm că putem dezvolta împreună mai departe acest proiect al Coronei”, a spus preşedintele braşovean Liviu Dragomir. „Mă bucur să fac în continuare parte din proiectul Coronei, care creşte de la an la an şi prin care am reuşit să cresc şi eu odată cu el şi îmi doresc foarte mult ca sezonul acesta să terminăm pe un loc de cupele europene. Cu siguranţă, Braşovul are potenţial de a face performanţă, iar la Corona sunt condiţii foarte bune şi acesta este unul dintre motivele care m-a făcut să rămân la Braşov”, a spus și Eliza Buceschi.

Buceschi este de două sezoane la Corona Braşov, este titularul echipei naţionale a României pe postul de coordonator. Jucătoarea Coronei a fost a doua golgeteră a Europenelor recent încheiate, unde echipa României a terminat pe locul 4. Eliza a fost declarată în 2015 cea mai bună tănără jucătoare din Liga Campionilor, competiţie în care a ajuns până în faza sferturilor de finală cu echipa HCM Baia Mare. Este sportivă olimpică, participantă la Jocurile Olimpice de vară din 2016. Medaliată cu bronz mondial in 2015. Pentru Corona Braşov a marcat până în acest moment peste 200 de goluri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-03

Mai multe imagini:
Alegere SURPRINZĂTOARE. Eliza Buceschi a SEMNAT contractul
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE