2020-02-28 23:40

Amicalele cu CSM, ca şi anulate. Ploieştencele au intrat în grevă pentru neplata salariilor

 |  17:35
Amicalele cu CSM, ca şi anulate. Ploieştencele au intrat în grevă pentru neplata salariilor

Componentele echipei feminine de handbal CSM Ploieşti n-au mai suportat să înghită minciuni peste minciuni şi au pus piciorul în prag. Şi asta după doar două luni şi jumătate de restanţe salariale. Nu au mai aşteptat ca în alte părţi, să treacă în zadar lună după lună, şi au intrat ieri în grevă, refuzând să participe la antrenamente. În acest context, meciurile amicale pe care naţionala României avea de gând să le joace împotriva lui participantei în Cupa EHF înainte de plecarea spre Brazilia, la Jocurile Olimpice, au şanse infime să se mai dispute în acest week-end.

„Sunt surprins şi puţin dezamăgit, pentru că am făcut un rezultat istoric, calificându-ne în Cupa EHF. Şi nu pot să tac. Nu avem condiţii de antrenament! Şi asta e cel mai important. Nu avem susţinătoare de efort, nu avem condiţii de recuperare. Avem doar o sală de sport! Nu am vrut să mergem în cantonament, pentru că am înţeles că nu sunt bani, dar nu e normal să se adune aproape trei luni fără salarii. Suntem profesionişti, vrem să jucăm pentru Ploieşti, dar fiecare dintre noi are o familie şi trebuie să o întreţinem. Fetele s-au antrenat foarte bine, ieri am avut o discuţie în vestiar şi le-am explicat că dacă ne oprim va fi greu să obţinem rezultate bune în meciurile oficiale. Dar, dacă nu se rezolvă această problemă, fetele vor pleca, pentru că nu vor să munească fără bani”, a declarat antrenorul CSM-ului, Neven Hrupec.

Tehnicianul a fost completat pe un ton şi mai ameninţător de căpitanul echipei Mihaela Tivadar: “Am ajuns într-un punct în care pur şi simplu nu se mai poate pentru că suntem neplătite de două luni şi jumătate. Nu avem condiţiile necesare, nu avem vitaminizare, nu avem recuperare şi probabil la un moment dat vom fi trase la răspundere pentru că nu vor fi rezultate. Probabil că lumea se gândeşte că e foarte simplu să faci sport, iei o minge şi o baţi. Dar nu e chiar aşa. Pentru noi e foarte clar: dacă situaţia nu se rezolvă în câteva zile, nu ne mai antrenăm şi vom depune memorii. Iar dacă cineva îşi imaginează că nu ne vom recupera banii, se înşeală, pentru că există cel puţin o cale sigură de atac şi vom câştiga. Am discutat cu conducerea, încearcă să rezolve situaţia, dar eu nu înţeleg de ce înainte de alegeri era totul legal, iar acum nu mai e legal. Nu ştiu… Să stăm să aşteptăm că poate, poate… Avem şi noi nişte cheltuieli, trebuie să trăim”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE