2020-06-04 23:46

Antrenament cu pisici pe post de greutăţi!

 |  16:30
Antrenament cu pisici pe post de greutăţi!

Centrul primei reprezentative feminine de handbal și pivotul naționalei masculine, Andreea Rotaru (26 de ani) și Vlad Rotaru (26 de ani), se mențin în formă antrenându-se impreună, acasă, folosind în loc de greutăți cele două pisici uriașe pe care le au.

Izolarea din pricina pandemiei de coronavirus nu i-a prins pe picior greșit pe toți sportivii. Un exemplu fericit este cel al soților Rotaru, cuplul de handbaliști de la naționalele de seniori ale României. Cei doi se antrenează zilnic, cel puțin o oră, și se "ajută" de cele două pisici superbe pe care le consideră "copiii" lor. 

Vlad, pivotul echipei CSM București, și Andreea, centrul celor de la Buzău, sunt fericiți că au parteneri de pregătire, dar mărturisesc faptul că le e dor de handbal și abia așteaptă să se reia competițiile. 

Antrenament cu pisici pe post de greutăţi!
zoom

”Gătim și ne ocupăm timpul cu pisoii”

Cei doi handbaliști "tricolori" au și un mesaj pentru români: să respecte toate recomandările autorităților.

”Este foarte important să stăm acasă, dar asta nu înseamnă că nu facem mișcare. Ne este dor de handbal, de suporteri, de meciuri și abia așteptăm să ne reluăm activitatea în mod normal. Când nu ne antrenăm, ne ocupăm timpul cu pisoii, pe care-I considerăm ca pe niște copii. Gătim și ne descoperim noi talente: pictăm, facem puzzle-uri” – Andreea Rotaru, handbalistă echipa națională a României.

”Ne este foarte greu fără handbal, dar încercăm să ne pregătim în fiecare zi cel puțin o oră. Am noroc că nu sunt singur și am partener de antrenament tot timpul și abia așteptăm să începem pregătirea cu echipele de club” – Vlad Rotaru, handbalist echipa națională a României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07

Mai multe imagini:
Antrenament cu pisici pe post de greutăţi!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE