2020-06-01 17:17

Apariție SURPRINZĂTOARE la antrenamentul handbaliștilor juniori de la CSM București

 |  14:35
Apariție SURPRINZĂTOARE la antrenamentul handbaliștilor juniori de la CSM București

Juniorii doi și trei de la clubul CSM București au avut parte de un antrenament inedit. Profitând de faptul că toți ochii sunt ațintiți acum pe Europeanul feminin din Franța și că multe dintre fetele sale sunt la loturile naționale, antrenorul ”tigroaicelor”, Dragan Djukic, a condus o ședință de pregătire cu handbaliștii grupării din Capitală. Astfel, tehnicianul sârb a făcut antrenament cu juniorii, amintindu-și de perioada în care a condus echipei masculine, el trecând pe la Pick Szeged (Ungaria), Vardar (Macedonia), Maccabi Tel Aviv (Israel), dar și la naționale precum Muntenegru. Israel sau Macedonia.

Apariție SURPRINZĂTOARE la antrenamentul handbaliștilor juniori de la CSM București
zoom

Tehnicianul le-a predat celor mai buni juniori de la CSM ( cinci dintre ei urmând să facă pasul către echipa națională B de seniori) modelul de apărare sârbesc. Puștii de la CSM au fost extrem de încântați de sfaturile primite și de faptul că Dragan a stat de vorbă cu fiecare dintre ei.

”Mi-a plăcut enorm, m-am simțit bine, sper că și băieții s-au distrat și au rămas cu ceva de pe urma acestui antrenament. Menirea noastră este să-i ajutăm să se dezvolte ca sportivii și să devină oamenii mai buni” – Dragan Djukic, antrenor CSM București.

La ședința de pregătire au asistat și Vlad Caba, șeful tehnicienilor de la CSM București, dar și toți antrenorii loturile de juniori de la clubul din Capitală. La câteva zile distanță. Djukic a prezentat și partea teoretică a modelului de apărare sârbesc, la sediul clubului, într-o ședință cu toți antrenorii.

”Suntem onorați de prezența lui Dragan la antrenament. I-am povestit ce facem la nivelul copiilor și am ajuns la concluzia că unele idei pe care el le are pot fi prezentate și copiilor de la noi. El a antrenat echipe masculine în cea mai mare parte a carierei, așa că se simte ca acasă la antrenamentul băieților. În plus, în fiecare vară la academia lui invită juniori din toate țările la campusul său pentru pregătire. Pentru juniori este ceva increibil să se poată antrena cu un asemenea om, își îmbunătățesc cultura sportivă, au un antrenor model în față și au multe de învățat. Pentru copii este un antrenament foarte util și motivant” - Vlad Caba, coordonator Centrul Copii și Juniori CSM București.

”A fost un antrenament unic, Dragan Djukic  este un tehnician foarte experimentat, avem multe de învățat de la el. A fost foarte prietenos cu noi, a încercat să ne inspire încredere, ne-a spus că trebuie să fim relaxați. Ne motivează faptul că vine la noi la antrenament, cu toții dorim să arătăm tot ce putem și cât de buni suntem” – Mihai Nica, junior handbal CSM București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE