2020-08-12 02:03

Coronavirusul a ajuns și în handbal. O sportivă de la Dunărea Brăila e infectată

 |  21:13
Coronavirusul a ajuns și în handbal. O sportivă de la Dunărea Brăila e infectată

Tamires Morena Lima este prima jucătoare din handbalul românesc care este infectată cu coronavirus. Brazilianca a contactat virusul acasă, ea fiind plecată din luna martie. Oficialii Dunării Brăila, la care Tamires Morena este legitimată, nu au vrut să comenteze știrea, dar au confirmat faptul că știrea este adevărată, scrie Gsp.ro.

Tamires Morena Lima (26 ani) este componentă a naționalei Braziliei, cu care a obținut deja calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo după câștigarea Jocurilor Panamericane. Pivotul brazilian a fost foarte acidă la adresa FRH când forul condus de Alexandru Dedu a stabilit ca Liga Națională să se reia și echipele erau obligate, la acel moment, să joace 10 partide în 22 de zile.

„Rușine. Este păcat că Federația Română de Handbal pune banii în fața vieții și a sănătății noastre! Este ridicolă ideea de a juca 10 partide în 22 de zile în mijlocul unei crize mondiale: Covid19 . Trebuie să ne opunem, să arătăm lumii protestul nostru împotriva acestui lucru” scria Tamires Morena Lima pe Instagram.

Dunărea Brăila intenționa să o cheme pe jucătoare în această lună pentru a relua pregătirile, având programat primul joc oficial pe 16 iunie, în Cupa României, cu SCM Rm. Vâlcea. Acum, practic e imposibil ca brazilianca să mai vină în România, într-un termen relativ scurt.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE