2020-06-05 22:48

Cristina Neagu, a doua jucătoare a lumii în 2014!

 |  19:24
Cristina Neagu, a doua jucătoare a lumii în 2014!

Florentin Dincă

Cristina Neagu este din nou jucătoarea care strălucea înainte de accidentarea de la umăr. Liderul echipei naţionale a României a contribuit din plin anul trecut la izbânzile lui Buducnost Podgorica în Liga Campionilor şi cele ale reprezentativei tricolore la turneul final european din luna decembrie, acolo unde a fost aleasă cel mai bun inter stânga al competiţiei şi a ieşit printre golgheterele competiţiei (49 de goluri). Drept dovadă, românca a fost desemnată a doua jucătoare a lumii (62 de puncte), la doar trei voturi în spatele pivotului Heide Loke, de la Gyor.

Mai mult, românca fost aleasă cea mai bună jucătoare din 2014 pe postul de inter stânga de un juriu de specialitate şi de votul fanilor din lume care şi-au exprimat părerile pe portalul de specialitate handball-planet.com.

Şi portăriţa naţionalei României, Paula Ungureanu, a fost aproape de a-şi adjudeca titul de cel mai bun goalkeeper al anului trecut. Prestaţiile sale, mai ales cele de senzaţie de la Campionatul European, îi puteau aduce distincţia, însă, din păcate, a fost întrecută de poartarul lui Gyor, norvegianca Katrin Lunde. Mai trebuie remarcat faptul că sudeza Linnea Torstenson, componentă a echipei CSM Bucureşti, a fost desemnată cea mai bună apărătoare din lume anul trecut.

ECHIPA FEMININĂ A ANULUI 2014

Katrin Lunde (Gyor) – Linn Kristin Riegelhuth (Larvik), Katarina Bulatovic (Buducnost), Anita Gorbicz (Gyor), Cristina Neagu (Buducnost), Maria Fisker (Viborg), Heide Loke (Gyor)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE