2020-07-02 19:57

Cristina Neagu, în echipa ideală de la EURO 2016

 |  15:22
Cristina Neagu, în echipa ideală de la EURO 2016

Florentin Dincă

Golgheterul Campionatului European din Suedia cu 46 de reuşite, Cristina Neagu, a fost inclusă în echipa ideală a competiţiei scandinave. Jucătoarea lui Buducnost Podgorica a reușit și 32 pase decisive în cele şase jocuri pentru România, care a încheiat pe locul 5 turneul final.

Pivotul Oana Manea şi apărătoarea Gabriella Szucs au fost celelalte jucătoare din echipa lui Ambros Martin care au fost nominalizate pentru Euro 2016 All-Star Team.

Olandeza Cornelia Groot a fost aleasă cea mai valoroasă jucătoare a turneului din Suedia, iar Carmen Martin, jucătoare la CSM Bucureşti, a fost desemnată cea mai bună extremă dreapta a competiţiei.

La alegerea All-Star Team, voturile fanilor au contat în proporţie de 40% , iar cele ale unei comisii de experţi au contat în proporţie de 60%.

Echipa ideală la CE 2016

Portar: Sandra Toft (Danemarca) Extremă stângă: Camilla Herrem (Norvegia) Inter stânga: Cristina Neagu (România) Centru: Cornelia Groot (Olanda) Pivot: Yvette Broch (Olanda) Inter dreapta: Nora Mork (Norvegia) Extremă dreapta: Carmen Martin (Spania) Cea mai bună apărătoare: Beatrice Edwige (Franţa) MVP: Cornelia Groot (Olanda)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE