2020-07-07 20:18

Cristina Neagu, viitorul golgheter al Ligii Campionilor!

 |  19:16
Cristina Neagu, viitorul golgheter al Ligii Campionilor!

Florentin Dincă

Cristina Neagu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, în tricoul lui Buducnost Podgorica. În ultima etapă din Liga Campionilor, românca a punctat de şapte ori în meciul cu Dinamo Volgograd, scor 26-18. Cele 65 de goluri marcate în această ediţie a Ligii de cea mai valoroasă handbalistă dată de ţara noastră în ultimul deceniu a ajutat gruparea muntenegreană să fie deja calificată în sferturile competiţiei cu două etape înainte de final. Reuşitele Cristinei o plasează pe aceasta pe treapta a doua în clasamentul celor mai bune marcatoare din Ligă.

Interul stânga al naţionalei României, care a fost desemnată a doua cea mai bună jucătoare din lume în 2014, este devansată în ierarhia golgheterilor doar de Karolina Kudlacz (Leipzig, 68 de goluri), însă sunt şanse mari ca echipa germană, locul 5 în Grupa Principală 1, să rateze accesul în sferturile de finală. Ocupanta locului trei în acest clasament, Ida Oden (Savehof, 65 de goluri), are şanse şi mai mici să o devanseze pe Neagu, echipa suedeză fiind pe ultimul loc, ca şi eliminată, în grupa lui HCM Baia Mare.

Golurile lui Neagu din Liga Campionilor: 5 cu Vardar, 8 cu Podravka, 6 cu Thuringer, 5 cu Thuringer (retur), 7 cu Vardar (retur), 10 cu Podravka (retur), 6 cu Dinamo V., 7 cu Leipzig, 5 cu Krim şi 7 cu Dinamo V. (retur).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE