2020-06-02 18:45

UPDATE. CSM Bucureşti a transferat-o pe PACIENTA Nora Mork. Echipa are şi un nou ANTRENOR

 |  16:20
UPDATE. CSM Bucureşti a transferat-o pe PACIENTA Nora Mork. Echipa are şi un nou ANTRENOR

CSM Bucureşti îşi conturează lotul pentru sezonul viitor, iar joi a semnat cu o jucătoare de prim rang în handbalul mondial. Nora Mork, considerată de mulţi cel mai bun inter dreapta din lume, a parafat o înţelegere pe doi ani, începând din vară, cu gruparea din Capitală. Problema cea mare este că norvegianca nu a mai jucat oficial handbal de un an de zile?!!

S-a accidentat grav în luna februarie 2018 la ligamentele încrucişate de la genunchi. S-a operat şi s-a vorbit despre o pauză de de şase luni, cam cât durează revenirea la astfel de accidentări urâte. Recuperarea a durat mult mai mult decât s-a crezut iniţial. Apoi, s-a vorbit de o recidivă. Tragic e că, după mai mult de un an, Nora Mork tot nu s-a întors pe teren. Aşă că, riscul este extrem de mare în privinţa sa, chiar dacă până la vară mai sunt luni bune. Handbalista în vârstă de 27 de ani o va înlocui pe postul de inter dreapta pe compatrioata Amanda Kurtovic, care va face rocada, dinspre CSM către Gyor.

UPDATE. CSM Bucureşti a transferat-o pe PACIENTA Nora Mork. Echipa are şi un nou ANTRENOR
zoom

Jucătoarea, care a fost liderul lui Gyor în ultimii ani, şi-a anunţat venirea la CSM pe contul ei de Instagram: "Sunt încântată să vă anunţ că am semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, club care crede în mine şi în calităţile mele. Sunt mai motivată ca oricândsă revin pe teren pe teren, să cresc în joc şi să-mi continui cariera alături de unele dintre cele mai bune jucătoare din lume. Am speranţe mari în legătură cu această echipă şi cred că vom face lucruri mari în următoarele sezoane. A fost greu să spun nu, dar nu de aceea am ales Bucureştiul. Cel mai important lucru pentru mine este că acest club poate câştiga Liga Campionilor. Va fi o echipă <nebună> de bună în sezonul următor. Cred că echipa are cea mai bună şansă de a câştiga".

Palmares de invidiat

Nora Mork este triplă câştigătoare a Ligii Campionilor, de două ori cu Gyor şi o dată cu Larvik. E triplă campioană europeană cu Norvegia. Are în palmares şi un bronz olimpic, o medalie de aur şi una de argint la Campionatele Mondiale. 

UPDATE. 17.09. CSM Bucureşti şi-a găsit şi un nou antrenor. Tomas Ryde, omul care a adus ultima medalie pentru România la un Campionat Mondial îl va lua locul lui Dragan Djukici din sezonul viitor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-28

Mai multe imagini:
UPDATE. CSM Bucureşti a transferat-o pe PACIENTA Nora Mork. Echipa are şi un nou ANTRENOR
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE