2020-07-07 09:17

CSM BUCUREȘTI. Adi Vasile crede că eșecul dureros de la Budapesta a fost doar un ACCIDENT

 |  14:45
CSM BUCUREȘTI. Adi Vasile crede că eșecul dureros de la Budapesta a fost doar un ACCIDENT

CSM București nu a început bine anul în Champions League! ”Tigroaicele” au pierdut primul joc din 2020 în competiția europeană, 23-33, cu FTC, în deplasare la Budapesta, iar clasamentul nu arată deloc bine în acest moment: sunt pe ultimul loc al Grupei Principale, cu doar trei puncte, cinci mai puține decât liderul Metz, viitorul lor adversar de duminică.

Tehnicianul Adrian Vasile e de părere că eșecul categoric de la Budapesta a fost un accident și este sigur că fetele sale vor face uitată impresia lăsată în Ungaria.

CSM BUCUREȘTI. Adi Vasile crede că eșecul dureros de la Budapesta a fost doar un ACCIDENT
zoom

”A fost o zi în care am suferit, o zi peste care ne-a fost greu să trecem, ne-a fost greu să corectăm greșelile pe care le-am făcut. Deja am închis capitolul acela, am analizat totul. Partea bună e că sportul îți oferă posibilitatea să demonstrezi imediat, să faci lucrurile mai bine, să reconfirmi, așa că asta este ținta noastră principală” – Adrian Vasile, antrenor CSM București.

Duminică, Cristina Neagu&co vor da piept cu franțuzoaicele de la Metz, formație care se află în vârful clasamentului, după victoria din etapa trecută, 23-20 cu Rostov Don.

”Cu siguranță vom arăta altfel la meciul cu Metz față de cel cu FTC. Suntem răniți în orgoliu, este șansa noastră să demonstrăm că ce s-a întâmplat la Budapesta este un capitol închis din care am învățat ceva. Abia așteptăm să jucăm în Polivalentă, ne-a fost dor de această sală, așteptăm toți suporterii minunați să ne susțină” - Adrian Vasile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE