2020-01-27 10:35

CSM Bucureşti, duel de foc cu Gyor în Liga Campionilor. Kim Rasmussen: “Putem câştiga”

 |  16:25
CSM Bucureşti, duel de foc cu Gyor în Liga Campionilor. Kim Rasmussen: “Putem câştiga”

Florentin Dincă

CSM Bucureşti joacă sâmbătă, de la ora 18.00 (DigiSport şi DolceSport), într-o deplasare infernală cu Gyor ETO, în a treia etapă din cadrul Grupei Principale 2 a Ligii Campionilor. Cele două echipe se întâlnesc în premieră într-un meci în Liga Campionilor. CSM şi Gyor se află în luptă pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei. Chiar dacă echipa maghiară porneşte cu prima şansă, conform calculelor hârtiei, antrenorul lui CSM, Kim Rasmussen, este încrezător că, dacă vor fi concentrate, fetele lui pot tranşa această patidă în favoarea lor.

“Gyor are câteva puncte forte. Este vorba despre cei 4.500-5.000 de spectatori care fac o atmosferă extraordinară, câteva jucătoare individuale care oricând pot face diferenţa, dar şi o apărare foarte puternică. Nu ne va fi uşor, trebuie să fim foate inteligenţi. În Liga Naţională ne mai permitem şi greşeli tehnice, dar în Liga Campionilor, nu. Dacă vom evolua ca o echipă unită, aceste fete pot câştiga. Gyor va fi «on fire» acasă, dar şi pentru noi un meci într-o atmosferă extraordinară este foarte motivant. Suntem pregătiţi pentru acest meci. Şi Linnea (Torstenson) se simte tot mai bine, a ajuns la 50% din capacitate. Maria Fisker are o inflamaţie şi nu poate juca, dar avem noroc, pe acest post le mai avem pe Iulia Curea, pe Fernanda da Silva. Restul echipei este foarte bine”, a declarat Kim Rasmussen.

 “Niciodată nu mi-a plăcut să dau vreun pronostic înaintea unui meci, dar îmi doresc să câştig. Lupta se va da în teren şi acolo se va decide totul. Eu mi-aş dori să jucăm cu Baia Mare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, mai ales că există şi această rivalitate între cele două cluburi. Gyor are două absenţe importante, Gorbicz şi Tomori, dar este o echipă foarte puternică. Dacă reuşim să ne apărăm foarte bine, avem o şansă bună să obţinem puncte”, a spus şi pivotul Oana Manea.

Înaintea acestui meci, CSM ocupă locul 3 în grupă, în timp ce gruparea maghiară e pe locul doi, având un avantaj de două puncte. În sferturile de finală se califică primele 4 locuri din grupă, conform csmbucuresti.ro. Din păcate, pentru partida din Ungaria, Kim Rasmussen nu se poate baza pe Line Jorgensen şi Maria Fisker, ambele fiind accidentate.

CLASAMENT: 1. Buducnost 9 puncte (160-124), 2. Gyor 9 puncte (146-135), 3. CSM Bucureşti 7 puncte (145-134), 4. Vardar Skopje 6 puncte (148-146), 5. Midtjylland 5 puncte (134-146), 6. Savehof 0 puncte (116-164).

Foto: csmbucuresti.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE