2020-01-20 19:07

CSM Bucureşti, meci infernal cu Gyor în Liga Campionilor

 |  19:08
CSM Bucureşti, meci infernal cu Gyor în Liga Campionilor

Cu doar două puncte obţinute în trei meciuri din Grupa C a Ligii Campionilor, CSM București are vineri seară o misiune aproape imposibilă în încercarea de a-şi mări ”zestrea” din clasament (ora 20.00, DigiSport, DolceSport). Şi asta pentru că “tigroaicele” dau piept în deplasare cu Gyor, echipă de top class, care a învins-o acum o săptămână la Polivalentă (27-24), echipă antrenată ambros Martin, noul selecţioner al naţionalei feminine a României.

În primul rând, antrenorul bucureştencelor, Jakob Vestergaard, trebuie să găsească rezolvarea reprizelor secunde, dar şi să corijeze greşelile tehnice din apărare şi mai ales cele din atac. Atât cu Midtjylland, cât şi cu Gyor, CSM-ul a picat inexplicabil după pauză. Împotriva grupării maghiare a condus cu 13-9 la pauză, dar apoi a primit 18 goluri în repriza secundă, marcând doar 11. Bella Gullden şi colegele sale au tot discutat în această săptămână şi par că au pus lucrurile la punct. Cel puţin în meciul din campionat cu Măgura Cisnădie, dispută controlată autoritar de campioana României, care a atacat non-stop, scorul final fiind cât se poate de concludent, 43-23. Însă cum Cisnădie nu este în nici un caz Gyor, bucureştencele sunt obligate să dea 100% pe teren, ba chiar mai mult, pentru un rezultat care să o ţină cu şanse reale de calificare în grupele principale. În caz contrar, lucrurile s-a putea complica serios pentru formaţia din Capitală. Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, în care se va juca pentru sferturile de finală, iar ulterior pentru Turneul Final Four de la Budapesta, programat în 6-7 mai 2017. Cu excepția problemelor medicale ale lui Line Jorgensen şi ale Cristinei Nan, antrenorul Jakob Vestergaard are la dispoziție tot lotul. Partida Gyor – CSM București va fi arbitrată de o brigată din Suedia, formată din Mirza Kurtagic și Mattias Wetterwik.

Programul meciurilor: FC Midtjylland – Rostov (6 noiembrie), Rostov – CSM Bucureşti (11 noiembrie), FC Midtjylland – Gyor (12 noiembrie), Gyor – Rostov (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti - FC Midtjylland (20 noiembrie).

Clasament

1.         Gyor    5p        99-77

2.         Rostov 2p        74-72

3.         CSM    2p        69-72

4.         Midtjylland       2p        63-78

"Calificarea nu este încă pierdută. Noi mergem în Ungaria să ne batem. Trebuie să vedem unde am greşit în tur şi să obţinem o victorie acolo, pentru că avem nevoie de o victorie"

Oana Manea

"De fiecare dată noi am jucat foarte bine în deplasare la ele. Am încredere că vom lua punctele înapoi de la ele. Am eu sentimentul ăsta şi sper să nu mă înşel"

Paula Ungureanu

"Nu văd de ce nu ne-am califica şi din această grupă. Eu văd luminţa de la capătul tunelului. Nici nu mă gândesc că nu ne vom califica, nici măcar nu mi-a trecut vreodată asta prin minte"

Linnea Torstenson


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE