2020-07-07 00:39

Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis, mesaje de felicitare pentru CSM Bucureşti

 |  07:57
Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis, mesaje de felicitare pentru CSM Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Cioloş au transmis mesaje de felicitare pentru echipa CSM Bucureşti, după câştigarea trofeului Ligii Campionilor.

''Minunată victorie a CSM Bucuresti! Felicit echipa, antrenorii şi conducerea clubului pentru o performanţa extraordinară. Iată că împreună, atunci când ştim să muncim, când investim cum trebuie, când ştim să adunăm talentele din capitală, din ţară şi din întreaga lume putem fi campioni. Este o lecţie de patriotism, organizare şi muncă de echipă. Patriotism, pentru că echipa este un proiect românesc de enorm succes internaţional'', a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Premierul a ţinut să precizeze că cei de la Operă ar trebui să le ia pe handbalistele de la CSM Bucureşti drept exemplu.

''Poate că toţi cei care au încercat să pună pe alte coordonate complet greşite perfomanţa de la Opera Natională, unde românii si alţii au facut perfomanţă internaţională, ar trebui să se uite la această echipă minunată şi să înveţe să lucreze împreună. Pentru România şi pentru Bucureşti!'', a completat Dacian Cioloş.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a ţinut să le felicite pe handbalistele de la CSM Bucureşti.

''Weekendul acesta, România a obţinut trei mari performanţe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM Bucureşti care, încă de la prima participare, au câştigat în această seară Liga Campionilor. O felicit şi pe Simona Halep, care a obţinut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câştigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, şi lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câştigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!'', a scris preşedintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE