2020-02-21 18:21

Demisie cu schepsis la CSM București

 |  18:15
Demisie cu schepsis la CSM București

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că Clubul Sportiv Municipal (CSM) București este “stat în stat” și totodată un sac fără fund, pentru că, deocamdată, nimeni nu a dat socoteală pentru risipirea ”fără număr” a banilor bucureștenilor, in special la sectia de handbal, dar nici pentru contraperformantele sportive. În urmă cu aproape un an de zile, directorul CSM București, Gabriela Szabo, a făcut o mutare surprinzătoare și controversată, cu implicații și urmări de nebănuit pentru handbalul bucureștean. Ea l-a numit În fruntea compartimentului „Handbal” pe Andrei Nicolae Luca, mai cunoscut ca soțul fostei mari jucătoare Steluța Lazăr-Luca.

Practic, prin această mutare, e ca și cum ai pune lupul paznic la oi, pentru că Nicolae Luca are un CV de cascadorii râsului, bine „împănat” cu secvențe de cameleonism, fățărnicie, fitilism și lucrături pe la spate. Trebuie precizat ca Andrei Nicolae Luca a aterizat la CSM București, în 2015, ca team manager al echipei feminine de handbal, adus de mână de către excentricul fost director al clubului, impus de PNL, Constantin Căliman, chiar în sezonul când echipa feminină câștiga Liga Campionilor Europeni.

Imediat după acea performanță unică, Luca începe să-și facă simțită prezența în viața clubului, așa cum se proceda la HCM Oltchim Rm. Vâlcea, adică să schimbe antrenorii și jucătoarele precum șosetele, ceea ce înseamnă bani peste bani, pentru transferuri și comisioane pe măsură. S-au cheltuit bani fără număr că, deh, nu dădea de la el! Însă, cu Luca la butoane, CSM București a ratat calificarea în finala Cupei Campionilor Europeni de la Budapesta, din motive arhștiute de cei din lumea handbalului.

Potrivit informațiilor noastre, înainte de dubla manșă dintre CSM București și Metz din Franța, Andrei Luca și-a depus la directorul general Gabriela Szabo, demisia de la clubul finanțat din banii bucureștenilor. Numai că până acum, Gabriela Szabo n-a luat nicio decizie privindu-l pe Luca, căutând astfel să prelungească cât mai mult domnia acestuia pe motiv că lumea va uita repede de eșecul echipei de handbal, mai ales că vin alegerile europarlamentare, dar mai ales de faptul că salariile jucătoarelor sunt neplătite de trei luni de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE