2020-06-06 11:17

Dinamo a amânat punerea în VÂNZARE a biletelor pentru partida tur cu PSG din Liga Campionilor

 |  14:25
Dinamo a amânat punerea în VÂNZARE a biletelor pentru partida tur cu PSG din Liga Campionilor

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a amânat punerea în vânzare a biletelor pentru partida cu PSG, din 22 martie, contând pentru optimile Ligii Campionilor, în urma ultimelor măsuri luate duminică de autorităţile române în privinţa combaterii coronavirului.

”Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. În lumina acestora declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo”, a fost anunţul clubului dinamovist.

Activităţile care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, care a precizat că au fost stabilite şi criteriile pe baza cărora poate fi decisă suspendarea cursurilor, ca urmare a cazurilor de coronavirus.

Biletele ar fi urmat să fie puse în vânzare de luni, 9 martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE