2020-07-16 19:19

CALIFICARE: România PIERDE cu Ungaria! Cristina Neagu, grav accidentată. Olanda ne-a ajutat să ne calificăm

 |  20:50
CALIFICARE: România PIERDE cu Ungaria! Cristina Neagu, grav accidentată. Olanda ne-a ajutat să ne calificăm

Naţionala de handbal feminin a României a pierdut, miercuri seară, partida disputată contra echipei Ungariei, scor 31-29, Cristina Neagu accidentându-se şi fiind scoasă cu targa de pe teren şi dusă la spital. Calificarea României în semifinale depinde de rezultatele celorlalte meciuri, transmite Mediafax.

UPDATE: România s-a calificat în semifinalele CE de handbal feminin. După ce „tricolorele” au pierdut meciul cu Ungaria, scor 29-31 - un gol în plus de jucătoarele ungare ne-ar fi eliminat -, duelul dintre Germania și Olanda devenise unul de o importanță majoră. România avea nevoie ca Germania să nu câștige la o diferență mai mare de 11 goluri pentru a se califica în semifinalele Campionatului European de handbal. Însă Olanda nu a pierdut la o așa diferență, dimpotrivă, a învins Germania cu 27-21 și a ajutat România să ajungă „în careul de ași” al Campionatului European de handbal feminin 2018. 

În prima repriză, meciul dintre naţionala de handbal feminin a României şi cea a Ungariei a fost destul de echilibrat, ecartul maxim fiind de trei goluri în favoarea tricolorelor. Cristina Neagu a marcat de şase ori, Crina Pintea a reuşit cinci goluri, Eliza Buceschi trei, Cristina Laslo două, iar Cristina Florica unul. Iulia Dumanska a apărat trei aruncări din 12 (25%), Cristina Dedu una din nouă (11%) şi aceea de la şapte metri. Extremele României aproape că nu au contat în prima repriză. Florica şi Chiper au avut rare momente în care au creat pericol. De altfel, Iulia Chiper a avut o singură singură aruncare, ratată.

Ungaria începe însă mult mai bine cea de-a doua repriză, iar în minutul 32, România e condusă pentru prima dată în meci. Şase minute mai târziu şi trei lovituri ratate de românce, Ungaria măreşte diferenţa la două goluri, iar în minutul 42, ecartul se măreşte la cinci goluri, însă în favoarea echipei adverse.

În minutul 51, Cristina Neagu este împinsă, calcă greşit şi se accidentează, fiind scoasă cu targa de pe teren şi dusă la spital cu ambulanţa.

România pierde meciul cu Ungaria, scor 31-29, iar calificarea echipei noastre depinde de rezultatul celorlalte meciuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE