2019-11-18 22:01

EXCLUSIV. Ambros MARTIN, selecţionerul Naționalei de handbal feminin, va antrena din vară și echipa rusă Rostov-Don

 |  16:24
EXCLUSIV. Ambros MARTIN, selecţionerul Naționalei de handbal feminin, va antrena din vară și echipa rusă Rostov-Don

Ultimele meciuri din Ligă Campionilor la handbal feminin au avut o încărcătură aparte pentru antrenorul echipei maghiare de handbal feminin Győri ETO KC, spaniolul Ambros Martin, cel care, în același timp, este și selecționerul echipei naționale a României.

De ce? Pentru că din sezonul viitor, Ambros Martin va antrena echipa campioană a Rusiei, Rostov-Don, care este în aceeași grupă de calificare în Liga Campionilor cu CSM București și Győri ETO KC. Din vară, contractul actualului antrenor al echipei Rostov-Don, francezul Frederic Bougeant, va expira, și acesta a decis să se întoarcă la o echipă de top din campionatul Franței. Ca atare, oficialii echipei ruse s-au inţeles recent cu actualul selecționer al echipei naționale a Romîniei pentru un contract pe doi ani, în condiții financiare mult mai bune decât la Győri ETO KC. Astfel, Ambros Martin va pregăti, în paralel, echipa Rostov-Don şi naţionala feminină a României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ambros Martin, sânge latin! Schimbare radicală şi total neaşteptată pe banca naţionalei femine de handbal după deziluzia de la Rio. A plecat Ryde, a venit Martin Ambros. A plecat liniştitul, a venit temperamentalul. Nordicul era un monument de tact, chiar şi în momente de criză din timpul jocurilor, în timp ce spaniolul este un tip care traieşte fiecare secundă a jocului la intensitate maximă. Se zbate, se agită, urlă, sare în sus, e un fel de Taz, personajul din desenul animat care întruchipa un diavol tazmanian
05 Oct 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE