2020-07-07 15:24

FINAL FOUR. Sorţii au decis ca favoritele să se poată întâlni în ultimul act

 |  15:17
FINAL FOUR. Sorţii au decis ca favoritele să se poată întâlni în ultimul act

La sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din "semifinalele" Cupei României la handbal masculin. Turneul Final Four va avea loc la Constanța, în perioada 4-5 aprilie.

AHC Dobrogea Sud - SCM Poli Timișoara si CS Dinamo București - CSM Bacău sunt semifinalele Cupei Romaniei la handbal masculin. Încântat că a evitat Dinamo, președintele de la AHC Dobrogea Sud, Rudi Stănescu, îi așteaptă pe bucureșteni în ultimul act.

“Sunt mulțumit că jucăm la Constanța, asta mă bucură cel mai mult. Mă bucur pentru suporterii noștri că pot asista la un spectacol handbalistic de așa anvergură. Sunt mulțumit și de faptul că nu jucăm cu Dinamo în semifinală, ne gândim la o finală contra celor de la Dinamo. Este o rivalitate care nu poate decât să aducă un plus handbalului românesc. Pentru că jucăm pe teren propriu, cred că șansele noastre cresc puțin, pe teren neutru ar fi fost mult mai dificil. Sunt convins că va fi un spectacol pe măsură” – Rudi Stănescu, președinte AHC Dobrogea Sud.

Daniel Georgescu: “Tragere bună”

Campioană en-titre și lider în clasamentul Ligii Naționale, Dinamo și-a propus să câștige în acest an și trofeul Cupei României. “A fost o tragere bună, toate cele patru echipe pornesc cu șanse egale. În Cupa României orice se poate întâmpla, dacă vrei să câștigi, trebuie să bați pe oricare dintre ele. Știm ce poate publicul de la Constanța, nu ne temem. Voiam să întâlnim Constanța în semfinală, acum sperăm să îi găsim în finală. Contează foarte mult și cât de sănătoși avem jucătorii și ce perioadă prindem la meciul respectiv. Se va juca la Constanța, o echipă care s-a întărit în iarnă. Va fi un meci frumos. Pe hârtie se pare că suntem favoriți, dar nu tot timpul favoritele câștigă” – Daniel Georgescu, președinte CS Dinamo București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE