2020-08-04 15:15

HANDBAL FEMININ: Echipa Națională are un nou antrenor!

 |  21:26
HANDBAL FEMININ: Echipa Națională are un nou antrenor!

Locul nordicului Tomas Ryde la conducerea echipei naționale de handbal feminin va fi luat de spaniolul Ambrosio José Martín Cedres, care o va conduce in paralel si pe gruparea maghiara Gyor.

“Consider numirea lui Ambros Martin, un antrenor din elita handbalului mondial feminin, ca fiind un nou pas important pentru proiectul nostru Handbalul, Sport National. Venirea sa confirma hotararea noastra de a lucra cu cei mai buni profesionisti din handbalul mondial, atat la nationala de fete, cat si la nationala de baieti, condusa de Xavi Pasqual. Ma bucur enorm ca alaturi de ei sunt antrenori de top din Romania si le multumesc lui Costica Buceschi si lui Eliodor Voica pentru contributia lor la acest proiect. Sunt convins ca mixul de experienta internationala si intelegere a competitiei locale va continua sa dea rezultate la cel mai inalt nivel. Un mare multumesc lui Tomas Ryde pentru colaborarea noastra si rezultatele exceptionale obtinute impreuna. Mult succes in proiectele viitoare.” Alexandru Dedu – Presedinte al Federatiei Romane de Handbal.

Pentru Nationala de Senioare a Romaniei, Ambros Martin va face echipa cu actualul antrenor secund, Costica Buceschi si cu antrenorul cu portarii, Jaume Fort Mauri. El va conduce in paralel si echipa de club Gyori Audi ETO KC.

Romania are, in acest moment, la handbal, doi selectioneri straini. Nationala masculina este condusa tot de un iberic, Xavier Pascual Fuertes, de la FC Barcelona.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE