2020-07-04 00:02

HANDBAL MASCULIN. Potaissa Turda, singura rămasă în cursă

 |  18:34
HANDBAL MASCULIN. Potaissa Turda, singura rămasă în cursă

România nu va avea anul viitor decât o reprezentantă în cupele europene din handbalul masculine. Nu e vorba de Dinamo, nu de CSM Bucureşti, nici măcar pe Poli Timişoara, ultima cedând ruşnos în Cupa EHF, ci pe Potaissa Turda, care s-a calificat ieri la pas în optimile de finală din Challenge Cup.

Trupa pregătită de Horaţiu Gal n-a avut nici un fel de probleme în a se impune în dubla cu bulgarii de la HC Dobrudja, scor 43-19 (22-10), după ce şi în prima manşă gruparea din ţara noastră învinsese, scor 32-23. Astfel, cu scorul general de 75-42, Potaissa Turda se califică în optimile de finală ale Challenge Cup. De menţionat că vecinii de la Dunăre au preferat să joace ambele meciuri din această fază a competiţiei pe terenul echipei noastre.

În meciul de ieri cu Dobrudja, pentru Potaissa Turda au marcat următorii jucători: Roman Zacaciurin 7 goluri, Cristian Adomnicăi 6, Teodor Pintoiu 6, Georgică Cîntec 5, Silvian Amihăesi 4, Radu Ștef 3, Dragoș Iancu 3, Radu Lazăr 3, Ionuț Rotaru 2, Roland Thalmaier 2, Vlad Bulgaria 2.

Pentru Potaissa Turda este a doua apariţie în cupele europene, după cea din sezonul 2014-2015, în Cupa EHF, când din păcate nu a trecut de turul trei al competiţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE