2020-07-07 00:04

Jurnalistul sportiv Vlad ENĂCHESCU, instalat șef peste compartimentul Handbal de la CSM București

 |  15:20
 Jurnalistul sportiv Vlad ENĂCHESCU, instalat șef peste compartimentul Handbal de la CSM București

Jurnalistul Vlad Enăchescu a fost instalat în funcţia de coordonator al compartimentului de handbal la CSM Bucureşti, a anunţat, vineri, gruparea sportivă din Capitală, pe site-ul oficial.

„Om de televiziune, cu experienţă în sport şi comunicare de peste două decenii, Vlad Enăchescu ţinteşte cele mai înalte culmi ale performanţei alături de "tigri". (…) Vlad Enăchescu va coordona handbalul feminin, handbalul masculin, dar şi Centrul de Copii şi Juniori, pepiniera cu care clubul se mândreşte şi face performanţă la nivel naţional în ultimii ani", se menţionează pe site-ul citat. 

Vlad Enăchescu a afirmat că îşi doreşte cât mai multe trofee interne la nivel de seniori şi juniori, iar pe plan european consolidarea imaginii echipei şi atingerea unor performanţe demne de „numele grele" care sunt sub contract cu CSM Bucureşti. 

„De aproape 25 de ani sunt parte din fenomenul sportiv, pe terenuri sau în săli, în tribune sau în vecinătatea vestiarelor, iar acum sunt fericit pentru şansa de a vedea acţiunea din alt unghi, de a mă putea implica activ din altă perspectivă şi sunt convins că experienţa managerială acumulată, împletită cu dorinţa de performanţă si profesionalismul dovedit ale clubului CSM Bucureşti, se vor transforma într-o colaborare fructuoasă. Voi urmări continuarea acţiunilor de formare şi de dezvoltare a talentelor din centrul nostru de copii şi juniori şi mă bucur că, în această vară, românii au primit un exemplu minunat şi foarte grăitor despre valoarea investiţiei în tineri (la EURO U21). Voi căuta, de asemenea, performanţa care a devenit definitorie pentru handbalul de la CSM Bucureşti, cu rămânerea echipei de senioare în topul european şi cu o revenire în Final4, dar şi cu o reconstrucţie graduală şi durabilă a echipei masculine de seniori", a spus noul coordonator al compartimentului Handbal al CSM Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE