2020-08-11 16:36

LIGA CAMPIONILOR. HCM Baia Mare – Savehof, duminică 1 martie, ora 17.30, DigiSport și DolceSport

 |  17:50
LIGA CAMPIONILOR. HCM Baia Mare – Savehof, duminică 1 martie, ora 17.30, DigiSport și DolceSport

Florentin Dincă

HCM Baia Mare și Savehof joacă duminică seară un meci decisiv pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Cele două au 4, respectiv 3 puncte în clasament, și se află pe ultimele locuri în grupă, însă o mult dorită și obligatorie victorie a elevelor lui Tone Tiselj ar propulsa-o pe campioana României în postura de favorită la accederea în sferturi. Practic, pentru a rămâne la final între primele 4 locuri calificante din grupă, HCM are nevoie doar să învingă acasă pe Savehof și pe Viborg, iar în rest rezultatele să fie unele scontate. Dar cum noi, românii, stăm bine la capitolul calcule și mai puțin bine la cel al presiunii rezultatelor, să nu ne considerăm încă de pe acum calificați mai departe în sferturile competiției.

Ultima victorie din Ligă, 31-30 în deplasare cu Viborg, le-a dat aripi băimărencelor. Un succes pe cât de greu obținut, pe atât de prețios în economia grupei. Duminică vine rândul lui Savehof, lanterna roșie a clasamentului, iar HCM-ul nu are voie să rateze victoria. Echipa suedeză va ateriza mâine după-amiază la Cluj, de unde va lua autocarul spre Baia Mare. Nordicele vor efectua antrenamente în Sala Sporturilor “Lascăr Pană” sâmbătă seara, după meciul de volei dintre Ştiinţa Explorări şi CSM Bucureşti, şi duminică dimineaţa, de la ora 9.00. Delegaţia grupării suedeze este formată din doar 18 persoane, 13 dintre acestea fiind jucătoare.

Ardean, refăcută

Una dintre cele mai experimentate jucătoare le campioanei României, Valentina Ardean Elisei, s-a confruntat în ultimele zile cu o răceală violentă care a pus-o la pat, cu perfuziile la mână. Antrenorul Tone Tiselj nu are însă motive de îngrijorare, staff-ul medical asigurându-l că jucătoarea va fi aptă până la duelul de duminică seară.

Revine Ada, Melinda mai așteaptă

Tone Tiselj se va baza pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor și pe extrema dreaptă Ada Nechita, accidentată la umăr în iarnă, în timpul Campionatului European. De curând, Ada a revenit pe teren, iar forma arătată și numeroasele goluri marcate în ultimele meciuri din Liga Națională îi dau speranțe antrenorului sloven că extrema sa poate fi una cheile disputei cu Savehof. Din păcate, nu același lucru se poate spune și despre Melinda Geiger, care s-a reîntors și ea de curând la antrenamente. Suporterii HCM-ului mai au însă de așteptat până o vor vedea la meciurile oficiale, undeva pe la jumătatea lunii aprilie.

PROGRAM. Bilete scumpe

Un bilet pentru meciUL HCM Baia Mare – Savehof va costa 50 lei. După epuizarea biletelor cu loc, se vor pune în vânzare şi tichete fără loc, la preţul de 10 lei bucata. Biletele vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Sporturilor "Lascăr Pană" după următorul program: vineri şi sâmbătă, între orele 9.00-12.00 şi 16.00-18.00, iar duminică, în ziua meciului, de la ora 9.00 la 17.30. Cei care dețin abonamente își au locurile rezervate.

CLASAMENT: 1. Larvik 14p 188-157, 2. Gyor 12p 207-160, 3. Viborg 5p 183-190, 4. Metz 4p 178-181, 5. HCM 4p 173-195, 6. Savehof 3p 165-211

Etapele viitoare

8 martie

Gyor – HCM Baia Mare

15 martie

HCM Baia Mare - Viborg

LIGA CAMPIONILOR. HCM Baia Mare – Savehof, duminică 1 martie, ora 17.30, DigiSport și DolceSport
zoom
În continuare spun că ar fi un adevărat miracol dacă ne-am califica în sferturi Ligii – Tone Tiselj, antrenor HCM Baia Mare


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE