2019-10-17 16:02

Ministrul „Adeverinţă” al Tineretului și Sportului, huiduit la el acasă, la Rm. Vâlcea, alături de șeful FRH

 |  23:47
Ministrul „Adeverinţă” al Tineretului și Sportului, huiduit la el acasă, la Rm. Vâlcea, alături de șeful FRH

Municipiul Râmnicu Vâlcea a fost duminică în sărbătoare, ca urmare a faptului că echipa de handbal feminin SCM Rm. Vâlcea a învins cu 29-26 pe CSM Slatina, obținând astfel titlul de campioană a României, după șase ani de la dispariția clubului Oltchim.

Numai că festivitatea de premiere a fost una inedita, ca urmare a unor reacții incredibile ale publicului vâlcean. Când numele ministrului Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a fost anunțat de crainicul Sălii Traian, cei peste 3.000 de spectatorii l-au huiduit minute în șir, deși acesta este vâlcean. De același tratament din partea publicului vâlcean, adică de huiduieli, a avut parte și președintele Federației Române de Handbal, Aleaxandru Dedu. Reacția publicului vâlcean la adresa celor doi oficiali a fost una surprinzătoare pentru cei care nu sunt implicați în fenomenul handbalistic românesc. Dar, pentru cei care cunosc jocurile de culise „ţesute” de șeful FRH, dar și de rolul pur decorativ al ministrului Tineretului și Sportului - care se rezumă la a-și face selfie cu mari sportive -, reacția publicului vâlcean poate fi considerată una normal, ba chiar ponderată. Trebuie precizat că ministrul  Tineretului și Sportului, senatorul vâlcean Bogdan Constantin Matei, și-a trecut în CV, printre activităţile și responsabilităţile principale pe care le-a avut, faptul că deține șase adeverințe, dintre care două de membru în Consiliul de Administrație al unor școli din Vâlcea, una de „responsabil cerc pedagogic”, iar alta de „responsabil al comisiei metodice”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Câinii latră, caravana trece, banii se pierd, iar sportul se prăbușește Actualul ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, se tot laudă că bugetul sportului pentru acest an este dublu față de cel de anul trecut. Dar, la o analiză mai atentă, nicăieri, în bugetul pe acest an nu se face vreo referire la suma care intră în conturile MTS din cota de 1% din taxele și accizele aplicate la nivel național pentru țigarete, tigări și băuturi alcoolice
22 Apr 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE