2020-08-10 23:10

Neagu a fost convocată la NAŢIONALĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

 |  14:16
Neagu a fost convocată la NAŢIONALĂ. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Antrenorul Tomas Ryde a convocat-o pe Cristina Neagu la naţională de pentru meciurile cu Ucraina şi Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din 2020, însă liderul tricolorelor nu va putea intra la meciuri oficiale decât peste aproximativ o lună de zile, recuperarea sa după accidentarea gravă de la genunchi fiind pe final.

Ryde asigură că Neagu va juca la Campionatul Mondial din Japonia, competiţie care va avea loc în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie.

"Cristina Neagu nu este gata să joace încă, va mai dura încă o lună recuperarea ei. O să ne gândim cum vom juca împotriva Ucrainei, dar echipa naţională trebuie să se pregătească şi pentru Japonia, pentru că nu mai avem prea mult timp la dispoziţie, deci în cele câteva zile care ne-au rămas trebuie să creăm ceva. Cred cu adevărat că Neagu va juca în Japonia, deci trebuie ca toate jucătoarele să fie împreună. Este vorba şi despre schemele de joc şi ce facem cu ele. Ea lucrează în sală, dar încă nu poate juca, este prea devreme. Nu ştiu dacă va mai fi aceeaşi jucătoare. Este imposibil de spus. Nu va fi nicio problemă să o integrăm. Dacă nu va fi nicio problemă, după o săptămână, zece zile, pot fi începute acţiunile de atac. Acesta este un moment critic", a declarat selecţionerul României, care este şi antrenorul echipei CSM Bucureşti.

"Nu contează cât va sta, Cristina Neagu este o luptătoare, handbalul nu se poate uita. E adevărat că îţi trebuie meciuri în picioare pentru a reveni la o formă bună, dar handbalul nu se uită niciodată", a spus şi Iulia Curea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE