2020-07-07 19:54

Patru pe un loc. Cine preia naționala feminină de handbal

 |  14:47
Patru pe un loc. Cine preia naționala feminină de handbal

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a declarat că şi-ar dori ca noul selecţioner al primei reprezentative feminine a României să nu antreneze în paralel şi o echipă de club. FRH a reziliat luni contractual antrenorului principal al naţionalei feminine a României, suedezul Tomas Ryde.

Comisia Tehnică a FRH a nominalizat pentru această funcţie patru tehnicieni români: Bogdan Burcea (SCM Craiova), Florentin Pera (SCM Râmnicu Vâlcea), Adrian Vasile (CSM Bucureşti) şi Aurelian Roşca (ex-Dunărea Brăila).

"Cei nominalizaţi de Comisia Tehnică sunt antrenori români. E o listă cu patru antrenori, iar ei în primul rând trebuie să îndeplinească acele condiţii regulamentare... din câte ştiu trebuie să fie master coach sau cursant master coach. Ar fi ideal şi mi-aş dori să se şi îndeplinească acest lucru, să fie un antrenor liber de contract. Sau să devină liber de contract. În sensul în care să îşi dedice tot timpul echipei naţionale. Asta ar fi ideal. Pentru că astfel s-ar acorda mult mai multă atenţie echipei naţionale în scurtul timp până la grupele de calificare. În acelaşi timp am elimina şi multe discuţii adiacente care nu îşi au locul, legat de parti-pris-uri şi interes. E un lucru pe care eu îl caut", a spus Dedu.

Întrebat dacă preferă vreunul dintre cei patru tehnicieni nominalizaţi de Comisia Tehnică, preşedintele a răspuns: "Şi să am o preferinţă, tot nu o voi face publică".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE