2020-07-11 11:47

Portarul naţionalei şi-a luat LA REVEDERE de la campioana SCM Râmnicu Vâlcea

 |  21:54
Portarul naţionalei şi-a luat LA REVEDERE de la campioana SCM Râmnicu Vâlcea

Portarul naţionalei feminine de handball a României, Iulia Dumanska, şi-a anunţat plecarea de la SCM Râmnicu Vâlcea, echipă cu care a câştigat campionatul în 2019, iar în acest sezon a încheiat în postura de lider al Ligii Naţionale cu aceeaşi echipă, în urma deciziei FR Handbal de a întrerupe competiţia fără a declara titlul naţional. Gruparea vâlceană va juca în sezonul viitor în Liga Campionilor.

”Ce momente! Ce atmosferă! Ce amintiri! A venit ziua în care trebuie să mulţumesc tuturor oamenilor din Râmnicu Vâlcea pentru aceşti doi ani petrecuţi aici. A fost o mare onoare pentru mine de a fi căpitanul acestei echipe. Un mare multumesc colegelor mele, stafului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rau pentru că această situaţie neplăcută, generată de Covid-19, a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând”, a fost mesajul portarului naţionalei.

Conform unor surse, Dumanska va juca în Croaţia, la Podravka Koprivnica, însă mutarea nu a fost deocamdată conformată oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE