2020-08-12 00:29

Prima reacţie a noii achiziţii a lui CSM Bucureşti, Andrea Klikovac: "Am venit să sparg ghinionul"

 |  10:12
Prima reacţie a noii achiziţii a lui CSM Bucureşti, Andrea Klikovac: "Am venit să sparg ghinionul"

Muntenegreanca Andrea Klikovac (27 ani) este ultima super-achiziție a campioanei României pentru sezonul viitor. Prezentă de cinci ori consecutiv în final four-ul Ligii Campionilor cu Vardar Skopje (2013-2018), interul dreapta speră ca prin transferul la CSM București și să își treacă în sfârșit în palmares marele trofeu.

Foarte jovială și pusă pe glume, campioana europeană din 2012 a efectuat ieri vizita medicală și a semnat contractul la sediul clubului. Klikovac a fost efectiv fascinată de trofeul Champions League cucerit de "tigroaice" în sezonul 2015-2016. S-a pozat cu el și l-a îmbrățișat cu mare drag. "Sunt foarte fericită că sunt aici atât de aproape de acest trofeu. L-am văzut de cinci ori în final-four, dar am avut ghinion și nu l-am câștigat încă. De aceea am venit la CSM București!", a spus frumoasa jucătoare din Muntenegru.

"Cred că avem o echipă foarte valoroasă în sezonul următor și putem câștiga Liga Campionilor. Va fi un sezon aglomerat, dar îmi place competiția, ador să joc meciuri multe. Știu că în România va fi o ligă puternică în sezonul viitor, dar exact asta îmi doresc", a completat viitorul inter dreapta de la CSM București.

"Leoaică" devenită "tigroaică"

Transferată din Ungaria de la Kisvárdai KC, Andrea crede că se va adapta rapid în Capitala României. Iubește limba spaniolă, telenovelele și spiritul latin. Are deja multe amice la CSM București, dar și la rivalele din Liga Florilor. Bobana Klikovac, pivotul Craiovei din sezonul viitor, este rudă îndepărtată cu ea și sunt bune prietene. "Multă lume crede că suntem surori, dar avem doar o bună relație. Cu Lekic și Cvijic am jucat împreună, le cunosc și pe restul fetelor și nu cred că îmi va fi dificil să mă adaptez în echipă" 

La 1.74 metri, Andrea nu este o jucătoare masivă pentru postul de inter, dar are o detentă impresionantă. "Înălțimea nu e importantă în handbal în opinia mea, ci cum joci efectiv. Inima contează cel mai mult! La naționala Muntenegrului ni se spune leoaice, acum sunt tigroaică, deci pe aproape", spune zâmbind tunarul naționalei Muntenegrului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE