2020-01-29 12:47

România învinge Spania la Campionatul mondial de handbal pentru tineret

 |  22:30
România învinge Spania la Campionatul mondial de handbal pentru tineret

Naționala de handbal feminin a României a învins, astăzi, scor 30-18, reprezentativa Spaniei, la Campionatul Mondial de tineret din Rusia, iar elevele antrenorului Ion Crăciun trebuie să învingă sâmbătă Germania pentru a termina pe primul loc în grupă și a evita Rusia în semifinalele competiției.

Naționala României a jucat perfect în meciul cu Spania de la Campionatul Mondial de tineret din Rusia și s-a impus cu un incredibil 30-12 (18-6), o diferență care vorbește de la sine despre cum au stat lucrurile în timpul celor 60 de minute. În urma acestei partide, naționala de tineret s-a instalat pe locul 1 în Grupa C înaintea meciului decisiv cu Germania, programat sâmbătă, de la ora 14:00, scrie Mediafax.

Cristina Laslo a fost principala realizatoare a naționalei României, cu 8 goluri, iar Alina Ilie și Anca Polocloșer, care și-a câștigat locul de titular pe postul de inter stânga, au susținut-o cu brio în linia de 9 metri. De asemenea, jocul cu pivotul a mers la așteptările antrenorului Ion Crăciun, Lorena Ostase fructificând 4 din cele 5 aruncări.

Meciul a fost rezolvat încă din primele 20 de minute, când România a reușit să ajungă la o diferență de 10 goluri: 13-3. Naționala nu a cedat și a mărit diferența și în următoarele minute. Abia la 27-10 (min. 53), Ion Crăciun a fost pe deplin mulțumit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE