2020-01-27 10:35

Selecţionerul naţionalei handbal a României, Tomas Ryde, a convocat 19 jucătoare pentru barajul cu Serbia

 |  19:22
Selecţionerul naţionalei handbal a României, Tomas Ryde, a convocat 19 jucătoare pentru barajul cu Serbia

Florentin Dincă

Selecţionerul naţionalei feminine de handbal a României, Tomas Ryde, a convocat 19 jucătoare pentru dubla cu Serbia, contând pentru barajul calificarea la Campionatul Mondial (5-20 decembie 2015). Reunirea este programată pe 30 mai, la Cluj-Napoca, acolo unde se va juca şi returul cu Serbia, pe 13 iunie (n.r – turul, o săptămână la devreme).

Pe lista iniţială a convocatelor pentru această dublă figurau Luciana Marin şi Crina Pintea, însă s-a renunţat la serviciile lor din cauza problemelor medicale cu care ele se confruntă. În schimb, sunt prezente Melinda Geiger şi Patricia Vizitiu, revenite după accidentări, şi Cristina Neagu, în refacere după entorsa de gleznă suferită în finala Ligii Campionilor. Lotul României: Paula Ungureanu, Ionica Munteanu, Denisa Dedu - Valentina Elisei Ardean, Camelia Hotea, Ada Nechita, Laura Chiper, Timea Tătar, Florina Chintoan, Oana Manea, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu, Claudia Maria Constantinescu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Clara Vădineanu şi Gabriela Mihalschi.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-21Parerea ta...

DORV
08 Iun 2015

Din nationala care va concura in Danemarca n-are cum sa lipseasca CRISTINA LASLO jucatoare de exceptie ,de mare talent si vivacitate sportiva ,are viziune in joc ,este versatila in dribling,arunca bine si de la 9 m.... Ce daca are 18-19 ani ? Ca sa ajunga in nationala mare trebuie sa faca mai intai copii sau sa ajunga bunica ? Ea nu este o promisiune este o certitudine . Tomas Ryde trezeste-te ! Tomas Ryde deschide ochii ! caci ne asteapta batalii grele ....Serbia de fapt nu a fost Serbia ci un sfert din ea....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE