2020-06-02 15:47

SUPERCUPA ROMÂNIEI: CSM BUCUREŞTI – CSM ROMAN. Campioana Europei vrea primul trofeu al sezonului

 |  18:55
SUPERCUPA ROMÂNIEI: CSM BUCUREŞTI – CSM ROMAN. Campioana Europei vrea primul trofeu al sezonului

Campioana Europei, CSM Bucuresti, va susţine sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Capitală, primul meci oficial al sezonului. “Tigroaicele” vor da piept în Supercupa României cu CSM Roman, echipă care mai mereu le-a pus serioase probleme în disputele din campionat.

Moldovencele speră să profite de faptul că mult mai valoaroasele lor adversare nu formează cu adevărat o echipă. CSM a transferat mai multe jucătoare, ca Paula Ungureanu, Majda Mehmedovic, Camille Ayglon-Saurina şi Gnonsiane Niombla, iar relaţiile de joc nu sunt puse încă la punct. În plus, multe dintre jucătoarele campioanei României nu au revenit de mult timp la antrenamente, după participarea la Jocurile Olimpice de la Rio. Abia acum două zile CSM a disputat primul amical în distribuţie completă. Şi a fost de fapt o partidă de antrenament inedită, în care fetele lui Jakob Vesteergard au întâlnit în Sala Apollo din Capitală formaţia masculină de juniori a clubului. Chiar dacă puştii nu s-au menajat deloc, ba chiar au tras serios de ei să se autodepăşească în faţa campioanelor Europei, aceştia au avut totuşi grijă să nu le accidenteze de nici un fel pe Gullden&Co.

Paula Ungureanu: ”Ne așteaptă primul meci oficial al sezonului. Primul trofeu. Va fi un meci foarte tare, foarte motivant. Cu siguranţă că vor exista mari emoţii. Suntem foarte multe jucătoare noi. N-avem decât trei antrenamente împreună. Însă luate individual cred că suntem mai valoroase. Şi cu timpul vom face să funcţioneze absolut totul, ca o echipă. Îi aşteptăm pe fanii handbalului, ai CSM-ului, într-un număr cât mai mare la sală, să fie alături de noi”.

Bianca Bazaliu: ”Avem meciuri foarte grele şi în campionat, şi în Liga Campionilor. Începem cu HCM Roman, în Supercupa. Noi sperăm să fie un meci bun şi să câştigăm, bineînţeles. Romanul ne-a pus probleme în primăvară. Să vedem unde se va face diferenţa. Pe teren se va face diferenţa, categoric. După primele antrenamente în comun eu zic ca suntem o echipă tare. Ne înţelegem bine. Asta este tot ceea ce contează, să ne înţelegem şi sa fim unite. Eu încă mai am dureri (n.r. - a fost accidentată, entorsă la gleznă, în primăvară, ratând din acest motiv CM de tineret din Rusia), dar acum sunt ok, pot juca”.

Gnonsiane Niombla: ”Îmi place mult Bucureştiul. Este un oraş mare, frumos. Traficul e puţin bizar, însă mă adaptez uşor. Cunosc sportul din Romania fiindca am jucat la Fleury alături de Ionela Stanca. Le cunosc pe handbalistele din România pentru că am tot jucat împotriva lor la diverse competiţii. Primul nostru obiectiv este de a câştiga meciul de sâmbătă, cu HCM Roman, în Supercupa României. Este foarte important pentru noi. Toata lumea e încrezătoare. E nevoie de un rezultat bun. Să începem bine sezonul. Sper ca suporterii noştri să vină în număr cât mai mare la acest meci. Trebuie să-i bucuram câştigând cât mai multe trofee”.

Lot CSM Bucureşti: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Alina Iordache - portari; Iulia Curea, Majda Mehmedovic, Bianca Bazaliu, Linnea Torstensson, Gnonsiane Niombla, Aurelia Brădeanu, Isabelle Gullden, Line Jorgensen, Elena Dache, Camille Ayglon-Saurina, Carmen Martin, Cristina Vărzaru, Oana Manea, Anastasia Lobach, Cristina Nan.

Lot CSM Roman: Tereza Pâslaru, Viktoria Tymoshenkova, Georgiana Stoleru - portari; Loredana Vârtic, Lăcrămioarea Cîlici, Ana Maria Iuganu, Luciana Marin-Popescu, Oana Chitacu, Carmen Stoleru, Raluca Agrigoroaei, Jasna Toskovic, Iryna Glibko, Nicoleta Rusu, Cyntia Tomescu, Clara Vădineanu

Biletele de acces la meciurile din cadrul ediţiei 2016 a Supercupei Romaniei la handbal pot fi procurate de pe site-ul www.eventim.ro, iar sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 10.00, şi de la casele Sălii Polivalente din Bucureşti. La ora 17.00 este programată întâlnirea echipelor feminine CSM Bucureşti şi CSM Roman, iar la ora 21.00 va începe confruntarea baieţilor, Dinamo - CSM Bucuresti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE