2020-08-12 16:02

Supercupa României. N-au teamă de vedetele lui CSM București

 |  13:36
Supercupa României. N-au teamă de vedetele lui CSM București

Campioanele de la Râmnicu Vâlcea nu sunt impresionate de vedetele de talie mondială ale rivalelor de la CSM București. Interul Mădălina Zamfirescu le aruncă mănușa înainte de meciul din Supercupa României, prima confruntare din noul sezon. Campioanele en-titre știu că bucureștencele se află în căutarea revanșei, după ce le-au suflat titlul sezonul trecut, dar mărturisesc că nu le e frică deloc de ”tigroaice”.

 “Toată lumea așteaptă acest meci, nu știu dacă e vorba de revanșă, cât de faptul că fiecare își dorește să arate că e mai bun. Inclusiv în oraș, toată lumea vorbește despre asta. Am ajuns să cred că majoritatea oamenilor sunt de părere că poți să pierzi cu oricine, dar nu cu CSM. De la CSM nu ne e teamă de nimeni, ne e teamă de noi. Suntem bătăioase, eu cred că atmosfera își va spune cuvântul, pentru că avem o atmosferă placută și cred că lucrul ăsta ne va ajuta foarte mult”, a declarat Mădălina Zamfirescu.

La rândul său,antrenorul Florentin Pera, omul miracol care a adus titlul la Vâlcea după o pauză de 6 ani, vrea acum să își treacă în palmares o nouă Supercupă.

“Pentru Râmnicu Vâlcea cu siguranță e important, pentru că suntem câștigătorii acestui trofeu și vom face tot ce este posibil pentru a-l păstra. Desigur că nu va fi deloc ușor, CSM București beneficiază de un lot extrem de valoros, au investit mult. Anul trecut nu cred că le-a picat prea bine înfrângerea cu noi și cu siguranță vor face tot ce este posibil pentru a-și lua revanșa. Pleacă cu prima șansă datorită faptului că au investit foarte mult, însă și sezonul trecut nimeni nu ne dădea vreo șansă”, a spus Florentin Pera.

Biletele s-au pus în vânzare

În acest an, Supercupa României la handbal se va disputa duminică, 25 august, la Brașov, atât în competiția fetelor, cât și la băieți. La feminin, meciul SCM Rm. Vâlcea – CSM București este programat la ora 17:30, în vreme ce la masculin, partida CS Dinamo București – SCM Poli Timișoara va începe la ora 14:30. Biletele pot fi procurate de pe www.frh.ro/bilete și în rețeaua Bilete.ro . Prețul unul abonament la Supercupa României este de 25 lei, iar tichetul la un singur meci este de 15 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE