2020-01-27 11:10

Tomas Ryde: “Iubesc echipa României”

 |  18:10
Tomas Ryde: “Iubesc echipa României”

Florentin Dincă

Naţionala feminină de handbal a României şi-a asigurat în mare proporţie prezenţa la Mondialul din luna decembie din Danemarca, după victoria din deplasare cu Serbia, scor 32-26, în prima manşă a barajului de calificare. Înaintea returului de mâine de seară de la Cluj, ora 17.00, selecţionerul suedez al tricolorelor, a surprins pe toată lumea cu o declaraţie extrem de măgulitoare la adresa elevelor sale.

“Am fost foarte mulţumit de echipa în partida tur. Cristina Neagu nu jucase de câteva săptămâni, şi m-a surprins plăcut în acesl meci, mai ales că nu făcuse decât un singur antrenament înainte de meci. A făcut un joc complet şi plin de ambiţie. Pentru retur, nu e vorba despre Serbia şi jocul ei, cât despre noi şi cum vom juca noi. Fetele au lucrat foarte bine la antrenamente. Iubesc această echipă şi am mare încredere în jucătoarele mele”, a spus Ryde.

La rândul ei, Eliza Buceschi, rămâne precaută înaintea returului, deoarece, spune ea, sârboaicele pot fi periculoase în contextul în care nu mai au nimic de pierdut şi astfel vor da totul pentru a întoarce în favoarea lor soarta calificării: “Se zice că omul care nu are nimic de pierdut e cel mai periculos, dar noi ne-am pregătit, nu ne-am culcat pe o ureche”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE