2020-08-08 03:49

Tomas Ryde rămâne selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României

 |  09:29
Tomas Ryde rămâne selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, suedezul Tomas Ryde, şi-a prelungit contractul cu Federaţia până la finalul lui decembrie 2016, scrie ProSport. Ryde a adus medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca şi a calificat România la Jocurile Olimpice de la Rio.

Acesta şi-a prelungit în cursul acestei săptămâni contractul cu Federaţia Română de Handbal până la încheierea Campionatului European din Suedia.

Preşedintele FRH a explicat, pentru ProSport, „politica” pe care a avut-o până în prezent în privinţa lui Tomas Ryde, acceptată şi de antrenor.

„Întotdeauna, contractele pe care le-am făcut au fost cam în felul ăsta, pe paşi mărunţi. De exemplu, Tomas Ryde: contract până la finalul anului, în momentul în care am semnat acum un an, în martie 2015. Acesta cuprindea dubla cu Serbia – deci automat obiectiv calificare. În cazul în care nu ne calificam, puteam să reziliez unilateral contractul sau puteam să-l păstrez să se deruleze, aici urma să ne sfătuim. A urmat Campionatul Mondial cu obiectiv calificarea la turneele preolimpice. Şi-a îndeplinit criteriul, am semnat contractul nou care a curpins calificare la Jocurile Olimpice. Contracul s-a prelungit automat până la sfârşitul Jocurilor Olimpice, dar indiferent de rezultatul de la Rio am vrut să-i propun să rămână până la Campionatul European”, a precizat Alexandru Dedu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE