2020-07-13 08:36

VERDICT dur pentru Cristina Neagu. OUT până în toamna viitoare. Reacția sportivei

 |  14:12
VERDICT dur pentru Cristina Neagu. OUT până în toamna viitoare. Reacția sportivei

Diagnostic dur pentru Cristina Neagu, confirmat de examenul RMN. Căpitanul naţionalei feminine a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă în cel mai bun caz șase luni, însă cel mai probabil recuperarea la aceste accidentări s-ar putea extinde până la nouă luni, astfel că interul stânga ar mai putea juca abia în toamna viitoare. Neagu va fi înlocuită de Bianca Bazaliu, colega sa de la CSM Bucureşti.

"Din păcate, diagnosticul Cristinei a fost confirmat: ligament încrucişat anterior rupt. Căpitanul echipei naţionale va continua să fie alături de echipă la Paris, iar stafful medical analizează toate opţiunile pentru o recuperare cât mai rapidă", a precizat Federaţia Română de Handbal, pe Facebook.

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu a fost bruscată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

România a pierdut, cu 29-31, meciul de miercuri, cu Ungaria, dar a obţinut calificarea după rezultatul Olanda - Germania, scor 27-21. Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, după opt ani, în semifinalele Campionatului European din Franţa, de pe locul al doilea în grupa a II-a, şi va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris. În cealaltă semifinală se vor duela Franţa şi Olanda. 

Rămâne alături de colegele sale

Cristina Neagu a postat, joi, un mesaj pe Facebook, după ce a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ungaria, în care afirmă că visul său de a câştiga Campioantul European continuă prin coechipierele ei din naţionala României. "Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere! Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele", a scris Neagu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE