2020-07-07 02:44

HOROSCOP 12 DECEMBRIE: Cine are energie multă

 |  00:28
HOROSCOP 12 DECEMBRIE: Cine are energie multă

Horoscop 12 decembrie 2019. Ziua aduce multă energie, voie bună, planuri multe și relații cu prietenii minunate. Iată horoscopul zilei de joi, 12 decembrie, conform Jurnalul.ro.

Horoscop 12 decembrie 2019 Berbec

Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională,dar, în paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astăzi astrele îți recomandă să te ocupi și de treburile administrative urgente.

Horoscop 12 decembrie 2019 Taur

Începi ziua în forță, plin de energie și determinat să schimbi multe în viața ta. Ar fi bine să te gîndești la priorități. E timpul să te ocupi mai mult de activităţile tale personale și mai puțin de ale altora.

Horoscop 12 decembrie 2019 Gemeni

Întreaga zi te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile de viitor. Ai nevoie de mai multă  liniște, plimbări în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt locul de muncă și sănătatea.

Horoscop 12 decembrie 2019 Rac

Astăzi se evidențiază relațiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe lucruri în ce privește cariera profesională. Depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop 12 decembrie 2019 Leu

O zi interesantă, cu multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefii și reuniuni oficiale deosebite. Vor fi în preajma ta oameni care te vor sfătui de bine.

Horoscop 12 decembrie 2019 Fecioara

Astăzi ești animat de gânduri mărețe. La serviciu ești în vizorul șefilor, iar colegii îți lasă ție rolurile principale. Astrele îți recomandă prudență, răbdare și încredere că te vei descurca foarte bine.

Horoscop 12 decembrie 2019 Balanța

Ziua debutează cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor după caz. Datorită neglijenței partenerului de viață e posibil să plătești o serie de restanțe.

Horoscop 12 decembrie 2019 Scorpion

Socializarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.

Horoscop 12 decembrie 2019 Săgetător

Astăzi ai multe de făcut la serviciu, de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi. Cum sănătatea este foarte vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegi, pentru a te sprijini.

Horoscop 12 decembrie 2019 Capricorn

Prima parte a zilei îți aduce alături prietenii dragi și de încredere. Acordă atenție sporită ambianței de la locul de muncă. Unii colegi ticluiesc obstacole serioase în calea ascensiunii tale sociale.

Horoscop 12 decembrie 2019 Vărsător

Întreaga zi este favorabilă desfășurării treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Conflictele mocnesc în umbră. Încearcă să fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare.

Horoscop 12 decembrie 2019 Pești

O zi cu multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Intervin și probleme personale sau rezolvarea unor situații ale membrilor familiei. Sunt posibile discuții aprinse de la bani și bunuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz