2019-10-14 06:25

HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2017 Zi cu proiecte și multe idei bune

 |  00:04
HOROSCOP 13 DECEMBRIE 2017 Zi cu proiecte și multe idei bune

Ziua de miercuri aduce liniște și planuri pentru sărbători pentru majoritatea zodiilor, dar și grabă la serviciu pentru a termina la timp proiectele. Vă prezentăm horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, conform Urania.org.

Horoscop 13 decembrie 2017, Berbec:

Primele ore ale zilei de miercuri sunt petrecute făcând planuri şi găsind soluţii eficiente pentru a dezvolta proiectele aflate în plină desfăşurare. Spre seară, sunteţi foarte liniştiţi/te şi hotărâţi să petreceţi câteva momente de unii/ele singuri/e; o carte frumoasă sau un film educaţional vă va ajuta să vă relaxaţi.

Horoscop 13 decembrie 2017, Taur:

Având în vedere că sărbătorile se apropie cu paşi repezi, faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile profesionale în avans astfel încât următoarea perioadă să fie doar pentru relaxare alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Aveţi multe pe cap, însă le veniţi voi de hac.

Horoscop 13 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi vă treziţi relaxaţi/te şi foarte veseli/e; aveţi mintea setată pe viaţa personală şi schimbările pe care vreţi să le faceţi alături de partenerul/a de cuplu încât vă este foarte greu să vă concentraţi asupra sarcinilor primite din partea superiorilor.

Horoscop 13 decembrie 2017, Rac:

Conjunctura astrală de azi aduce o atmosferă liniştită şi relaxantă pentru voi; vă ocupaţi fără probleme de sarcinile profesionale şi imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde trebuie să vă întâlniţi cu un om foarte drag.

Horoscop 13 decembrie 2017, Leu:

Primele ore ale dimineţii vor fi destul de frumoase pentru voi deoarece primiţi o veste sau o surpriză neaşteptată din partea persoanei iubite. Imediat după orele prânzului, încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale unde trebuie să vă ocupaţi de o sarcină importantă.

Horoscop 13 decembrie 2017, Fecioară:

Lucrurile se aranjează aşa cum trebuie pentru voi în viaţa personală; în prima parte a zilei de 13 aveţi suficient timp pentru a rezolva micile probleme pe care le aveţi cu membrii/ele familiei sau persoanele foarte dragi vouă. Restul zilei este dedicat vieţii profesionale, scrie horoscop-urania.org.

Horoscop 13 decembrie 2017, Balanţă:

Aveţi foarte multe pe cap şi încercaţi să vă gestionaţi cât mai bine ziua astfel încât să nu rămâneţi cu sarcinile profesionale în urmă, în special în această perioadă. Un/o coleg/ă din echipă vede că vă este dificil şi vă vine în ajutor; împreună reuşiţi să rezolvaţi totul până la finalul programului.

Horoscop 13 decembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de miercuri este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde începeţi să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. De asemenea, vă faceţi timp şi pentru a face câteva planuri pentru proiectele din 2018. Pe plan sentimental sunteţi acolo unde vă doriţi să fiţi.

Horoscop 13 decembrie 2017, Săgetător:

Profitaţi de ziua liniştită de astăzi pentru a face câteva schimbări în planurile avute pentru următoarea perioadă. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză de-a dreptul specială; poate fi vorba despre un cadou pe care vi-l doriţi foarte mult.

Horoscop 13 decembrie 2017, Capricorn:

Relaţia dintre voi şi persoana iubită devine tot mai serioasă; consideraţi că este timpul pentru o discuţie matură astfel încât să vă convingeţi că sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte viitorul vostru. Seara va fi petrecută în compania prietenilor/elor dragi.

Horoscop 13 decembrie 2017, Vărsător:

Ziua de azi pare să fie una normală pentru voi; vă ocupaţi de sarcinile obişnuite şi reuşiţi să le terminaţi înainte de încheierea programului la locul de muncă. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment sau o petrecere organizată de o persoană dragă.

Horoscop 13 decembrie 2017, Peşti:

Miercuri este o zi foarte bună pentru a gândi proiecte şi a face planuri profesionale pentru anul 2018. Aveţi multe idei bune şi vreţi să le detaliaţi de acum astfel încât să nu uitaţi de ele. Partenerul/a de cuplu este mândru/ă de evoluţia voastră şi vă susţine necondiţionat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray