2019-12-14 07:32

HOROSCOP 14 AUGUST: Vin banii și proiectele

 |  23:38
HOROSCOP 14 AUGUST: Vin banii și proiectele

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de marți, 14 august, horoscop publicat de Jurnalul.ro.

Horoscop Berbec

Intuiția ta este prezentă astăzi, așa că nu ar trebui să o ignori. De asemenea, tinzi să empatizezi mai mult decât în mod normal cu cei din jurul tău. Empatia și intuiția vor face echipă bună azi.

Taur

Îngrijorarea pe care o manifești față de sentimentele celorlalți te poate conduce către niște situații nu tocmai fericite. Încearcă să te gândești și la modul în care te afectează pe tine anumite acțiuni.

Gemeni

Astăzi vei completa un proiect dificil, dar care este foarte important pentru cariera ta. Dedicarea pe care o ai și faptul că muncești din greu te ajută să avansezi tot mai rapid pe plan profesional. 

Rac

Este posibil să ai oportunitatea de a participa la un eveniment social important, care te va ajuta atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Încearcă să fii cât mai natural, iar oamenii te vor iubi.

Leu

Un vis intens, emoțional te va face să-ți pui întrebări legate de calea pe care mergi în prezent. Îți dorești din ce în ce mai mult să faci unele schimbări importante pentru viitorul tău. Fă un plan!

Fecioară

Este posibil să apară un conflict cu partenerul de cuplu, iar reacțiile impulsive nu aduc nimic bun. Încearcă să analizezi bine înainte să spui ceva, pentru că vei regreta cuvintele aruncate la supărare, scrie Jurnalul.ro.

Balanță

Astăzi simți nevoia să faci multă treabă acasă. Vrei să faci curat sau să redecorezi. În orice caz, simți nevoia să te ocupi puțin de lucrurile gospodărești, pentru că nu ai mai făcut de mult acest lucru.

Scorpion

Vei avea niște discuții intense cu un prieten apropiat, astfel ajungeți să vă cunoașteți mult mai bine și îți dai seama că aveți mai multe în comun decât ai crezut înainte. Astfel, vă veți apropia tot mai mult.

Săgetător

Petreci mult timp cu familia. Nu ați mai stat de mult împreună, la o seară de film sau poate pur și simplu să discutați, iar ziua de azi vă va încărca cu energie pozitivă. Aveai nevoie de o astfel de zi.

Capricorn

În mod normal, ești o persoană destul de calculată, însă, azi, impulsivitatea o să vorbească pentru tine. Ar fi bine să stai cât mai departe de conflicte, pentru că reacțiile explozive nu vor ajuta pe nimeni.

Vărsător

O să primești niște vești bune legate de bani și despre o posibilă avansare pe plan profesional. Aștepți de mult aceste vești și în sfârșit au venit. Bucură-te cât mai mult de reușită, pentru că ai muncit mult.

Pești

Participi la un eveniment fericit alături de un bun prieten, iar acest lucru te emoționează peste măsură. Începi să-ți apreciezi din ce în ce mai mult prietenii. Ești un prieten bun, iar ei știu asta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray