2020-01-24 12:23

HOROSCOP 14 IUNIE: Vin schimbările și norocul

 |  00:34
HOROSCOP 14 IUNIE: Vin schimbările și norocul

Citește totul despre dragoste, sănătate, bani și carieră. Iată ce v-au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte pentru ziua de joi, 14 iunie, horoscop publicat de Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 14 IUNIE BERBEC

Vă bucurați din plin de relația cu persoana iubită. Vă simțiți apreciați și iubiți, iar ziua s-ar putea încheia cu o cină romantică.

HOROSCOP 14 IUNIE TAUR

Se pot clarifica anumite situații care v-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-ați tot așteptat.

HOROSCOP 14 IUNIE GEMENI

Sunteți plini de energie și în acest ton simțiți nevoia de o schimbare în plan sentimental. V-ați săturat să așteptați așa că vă declarați iubirea sus și tare spre surprinderea tuturor.

HOROSCOP 14 IUNIE RAC

Ziua de azi nu va fi una de notă zece din cauza unui amic care nu și-a ținut o promisiune și ați intrat într-o încurcătură. Ajutorul vine din partea unui alt amic, așa că până seara o să rezolvați toate problemele.

HOROSCOP 14 IUNIE LEU

Ați primit câteva propuneri de colaborare și nu știți pe care să o acceptați, deoarece toate sunt tentante. Însă doar una poate fi luată în serios și vă va aduce beneficii și pe viitor.

HOROSCOP 14 IUNIE FECIOARĂ

Aveți multă energie și nici voi nu știți de unde. Optimismul vă ajută și în viața de familie, scrie Bucurestifm.ro.

HOROSCOP 14 IUNIE BALANȚĂ

Vreți neapărat să faceți ceva pentru o persoană dragă. Depuneți mult efort pentru a pune la cale o surpriză, iar efectul va fi unul pe măsură.

HOROSCOP 14 IUNIE SCORPION

Sunteți foarte eficienți. Astăzi o să reușiți să duceți la bun sfârșit ceva la care lucrați de multă vreme. Este o mare realizare pentru voi și merită să fie sărbătorită.

HOROSCOP 14 IUNIE SĂGETĂTOR

Se anunță o zi relaxantă pentru voi. Ieșiți în oraș, socializați, vă bucurați de compania prietenilor și a familiei și vă faceți planuri pentru o mică excursie.

HOROSCOP 14 IUNIE CAPRICORN

Aveți multe treburi de rezolvat astăzi așa că toată ziua veți fi agitați și vorbăreți.  Cu răbdare și calm veți duce totul la bun sfârșit.

HOROSCOP 14 IUNIE VĂRSĂTOR

Un mic detaliu pe care nu îl considerați important vă pune pe jar și vă acaparează toată atenția. E ca o ghicitoare în spatele căreia se află  mult .

HOROSCOP 14 IUNIE PEȘTI

Ziua poate aduce schimbări benefice pentru voi, dar doar dacă sunteți atenți la tot ceea ce se întâmplă în  jur și acționați rapid.  De  data asta norocul vi-l faceți singuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray